2015.07.18. 10:31:48 8912 270

Így lehetne békésebb az életünk – 5 dolog, ami nehezen kerül a kukába
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Senki nem tudja mi az oka, még a brit kutatók sem fejtették meg azt a rejtélyt, hogy vajon miért vannak az Életünkben olyan dolgok, amik bődületesen nehezen jutnak el a szemetesig. Nem azért mert nehezek, vagy mert ragaszkodnánk hozzájuk. Egyszerűen csak… csak. Pedig eljönne a világbéke, ha ez a dolog megoldódna.

Üres guriga - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Üres guriga

Apróságok ezek, de néha akkora bosszúságot tudnak okozni…:-)

1. számú versenyző: az a bizonyos WC-papír guriga

Nem, nem az, ami még tele van. Hanem az, amin már maximum egyetlen egy árva lap díszeleg. Vagy egy se. De a guriga még mindig ott van a WC-papír tartón. Nem érti senki, hogy az előző használó, aki nyilván látta, hogy mi a helyzet, miért hagyta ott? Talán az abszolút takarékosságra törekszik, és a guriga további felhasználása akar ösztönözni? Netán elfelejtette a nagy „munkában”? Esetleg gonosz kis manók voltak? Érthetetlen!

2. számú versenyző: üres ásványvizes flakon

Bevallom, ezt a jelenséget egész közelről ismerem. Az elkövetőjét meg pláne… de még így sem tudom, miért történik így. Talán túl nagy macera levenni a kupakot, összegyűrni az üveget és kidobni a kukába? Magam sem értem…:-)

3. számú versenyző: a tejes doboz

A tejet mindig tedd vissza a hűtőbe! Ez tiszta sor. De az üres dobozt? Miért is? Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor a forró kávédba igyekszel önteni egy kis hideg tejet, amit a hűtőből veszel elő. Ami ráadásul az utolsó doboz… és bumm… és jön egy csepp… aztán semmi… Ha ez reggel, késésben, egy valamiért fontos nap előtt fordul elő velünk, akkor az még szörnyűbb…:-)

4. számú versenyző: Amit a joghurtos vödrök rejtenek

Na, az néhanapján a nagy semmi. Hasonló a szituáció, mint a tejes doboz esetében. De ott még annyi mentségünk van, hogy a doboz nem átlátszó, és nem is látunk bele, így hihetnénk azt, hogy egy cseppnél több van benne. De a joghurtos doboznál, vödörnél nem ez a helyzet. Ott tisztán látszik, hogy az már bizony teljesen üres. Akkor mégis milyen sötét gondolatok jártak annak a fejében, aki visszarakta az üres dobozt? Na jó, egy kiskanálnyi maradt bent. Talán kóstolónak gondolta?

5. számú versenyző: Fogkrém, az utolsó cseppig

Ugye veletek is előfordult már, hogy valahogy mindig elmaradt a fogkrémvétel, és már a tubus utolsó utáni adagot próbáltad kipréselni a tubusból. Aztán lett új fogkrém, de a régi is ott maradt. Sokáig. Pedig már üres volt. Mígnem, hosszú napok, hetek múltán, jött egy bátor hős, aki életét nem féltve, minden bátorságát bevetve kihajította az üres csomagolást. De miért kellett erre ennyit várni?

Összeállította: ssz

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Az egészség kis segítői, a csírák

Az egészséges táplálkozás egyre fontosabb szerepet játszik az életünkben, és a csírák fogyasztása egy kiváló módja annak, hogy belecsempésszünk egy kis extra tápanyagot és frissességet a mindennapi étkezésünkbe. Ezek az apró csodák tele vannak olyan tápanyagokkal, amelyek segíthetnek az egészségünk megőrzésében és az immunrendszerünk erősítésében.

Az Auchanból vásárolt szénsavmentes vizet hívott vissza a Szentkirályi

A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkiralyi termékbe csekély adagban tisztitószer került, ezért a Szentkirályi Magyarország kéri a fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban olyan 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, amelynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áruházba, ahol vásárolták.

Gumis lepedő gond? Így hajtogasd!

Üdvözlünk a "Gumis lepedők hajtogatási fesztiválján"! Igen, jól hallottad, azért gyűltünk ma össze, hogy megünnepeljük a világ legádázabb sportágát: a gumis lepedők hajtogatását! Tudjuk, hogy sokan nem gondolják ezt olyan komoly tevékenységnek, mint mondjuk a hegymászást vagy a sakkot, de hidd el, a gumis lepedő hajtogatása legalább akkora kihívást tartogat, mint az említett sportok gyakorlása. Némi rutint igényel, de ha egyszer megtanulja az ember, könnyen és gyorsan elvégezhető.