2015.04.14. 14:30:17 9804 185

Így legyen vakítóan fehér a mosolyod - Egyszerű trükk
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hiába a gondos ápolás, az ilyen, olyan fogkrémek, szájvizek, öblögetések, csodásan fehér fogaink a különböző hatásoknak köszönhetően, mint kávé, cigaretta, tea, vörösbor, folyamatosan veszítenek ragyogásukból. Persze, a gondos ápolás mindenképp fontos, de szeretnénk, ha az eredmény szembetűnő lenne.

Fehér fogak - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fehér fogak

Léteznek méregdrága fogfehérítő kezelések, melyeknek – némi túlzással - lassan már csak a fantáziánk és a pénztárcánk szabhat határt. Ám ezt sokunk, de legalábbis nem mindenki engedheti meg magának. És mi van azokkal, akik az átlagosnál picit sötétebb árnyalatú fogakkal áldott meg a sors? Nyugalom, Hölgyek, egy apró trükkel sikerülhet pillanatok alatt ragyogó mosolyt varázsolni magunknak.

Mire a jó egy jól megválasztott rúzs?

Gondoltad volna, hogy akár „fogfehérítőként” is működhet? Az ajkaidra felvitt, jól megválasztott szín miatt fogaid (még) fehérebbnek tűnhetnek.

Amire figyelj

Választásod enyhén kékes alaptónusú rúzsra essen ajkaid színezéséhez. Ilyenek például a sötétvörös, a bíbor vagy lila, minden olyan árnyalat, mely valamilyen bogyós gyümölcs színét adja vissza, valamint az ibolyakék és a rózsa különböző tónusai.

Amit kerülj

Kerüld a sárga vagy arany tónussal megáldott ajakszínezőket. Ilyenek a barna, a narancs, de a világos piros rúzsok is. Ezek még inkább kiemelik fogaid elszíneződött, sárga színét.

Próbára fel!

Csak vidd fel az ajkaidra a Neked tetsző árnyalatú rúzst és mosolyogj magadra! Talán még a kedved is jobb lesz ettől a sok „vidámkodástól”:)

Forrás: woman.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...