2015.12.08. 07:41:03 7239 254

Így hordozzák az apukák csecsemőjüket! - Vicces videó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nagy népszerűségnek örvend a Youtube-on az a videó, amiben egy apuka bemutatja , hányféleképpen lehet tartani egy kisbabát. Öt lepte meg leginkább, hogy az egész világon már több millióan megnézték.

Apa babafogása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Apa babafogása

MIÉRT KÉSZÜLT A VIDEÓ?

Jordan Watsonnak nem régóta dédelgetett álma az oktató videó elkészítése. Az történt ugyanis, hogy ő vigyázott kisebbik lányára és unatkozott. Valljuk be, elég jól elütötték az időt együtt. Jordan összesen 17-féleképpen hordozza kislányát. Ezt láthatjuk a két videóban. Abban, ahogy a kisbabát tartja semmi újdonság nincs, ami viccessé teszi, azok az elnevezések. Na és persze a tündéri baba, aki végig jókedvűen tűri apukája játékát. Személyes kedvenceink a következő elnevezések és azok kivitelezéseik.

HOGY TARTHATJUK GYERMEKÜNKET:

  • büdi pelus nekem
  • büdi pelus neked
  • superman, batman
  • hal
  • Jézuska, Jézuska dupló
  • na és persze az Oroszlánkirály jelenet a 2. részben

FONTOS TUDNI, hogy egy gyermek sem sérült meg a videó elkészítésekor, ahogy erre Jordan is felhívja a figyelmet.

Utóirat: Igen, néha mi anyukák is hagyhatjuk a gyerekeinket, hogy az apukájukkal együtt valami nagyon mulatságosat találjanak ki.

Írta: DV

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...