2020.02.01. 13:16:00 10194 319

Így helyes! – Te jól mosod a hajad?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A hajmosás a heti, akad, akinek a napi rutin része. Ahogy a túl ritka, úgy a túl gyakori, mondjuk a napi hajmosás sem egészséges. Hiába számítunk szinte mindannyian szakavatott hajmosás szakértőnek, és nyilván nem is egy atomfizika ez a művelet, meglehet, eddig mégsem csináltuk a legjobban.

Helyes hajmosás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Helyes hajmosás

Mert a hajmosásnak is van egy olyan technikája, mellyel megelőzhető a napi rendszerességgel történő mosás.

Mosd a hajad, akár egy profi!

Nem kell semmi ördöngös dologra gondolni, csupán még egy apró lépést érdemes beiktatni a mosási folyamatba:

  • Kell a nedvesség! Az első lépésként természetesen nedvesítsd be a hajad alaposan.

  • Jöhet a sampon! Ügyelj rá, hogy a sampont a fejbőrödbe masszírozd, ne pedig a haj teljes hosszán oszlasd el. A masszírozás tartson minimum fél percig!

  • Újra víz! Alaposan öblítsd ki a habot, sampont a hajadból!

  • Végy egy újabb adag sampont Már nem kell akkora adag, mint az előző samponozás alkalmával. A bemasszírozás most is tartson legalább fél percig. Jobban habzik majd a sampon, erre figyelj!

  • Újra víz, víz, víz! Alaposan öblítsd ki a sampont a hajadból!

  • Jöjjön a kényeztetés! A balzsamot a haj teljes hosszára vidd fel, ügyelve a hajvégekre. Száraz haj esetén ezt a lépést érdemes a két samponozás között megejteni, így tincseink védve vannak a kiszáradástól.

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...