2015.02.24. 17:30:36 7336 218

Így gyorsítsd fel a hajszárítást!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Alig várod már, hogy nyár legyen és ne kelljen a hajszárítóval babrálnod? Úgy érzed elpocsékolt idő, amit ezzel a tevékenységgel kell töltened, ráadásul még roncsolja is a hajad? Törekedj arra, hogy minél kevesebb ideig kelljen a hajszárítót használnod!

Hajszárítás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajszárítás

Hagyd, hogy a levegőn száradjon egy kicsit!

Hajmosás után, itasd fel törölközővel a vizet a hajadról. Inkább nyomkodd a törölközőt, mint dörzsöld, az kevésbé viseli meg a hajat. Használd a szokásos hajápoló vagy hajformázó terméket, majd kb. 10 percig hagyd, hogy a levegőn száradjon a haj.

Eközben végezheted a szokásos reggeli rutint vagy amit szeretnél. Ha beszeretnéd szárítani a hajad, akkor ne várj túl sokáig, mert kevésbé tudod majd formázni.

Válts hajkefét!

Használj kerámia körkefét, amely vezetni fogja a hőt és segít a gyorsabb száradásban. Ezeknek a hajkeféknek ritkább a fogazata, így több levegő juthat keresztül rajtuk.

Válts hajszárítót!

A professzionális hajszárítók nemcsak nagyobbak, hanem nagyobb felületen fújják a levegőt is. Állítható az erősségük, így ha sietsz, vagy csak unod a hajszárítást, akkor turbó fokozatra kapcsolhatod!

Elég, ha félig vagy profi!

Nem kell a tövektől a hajvégekig beszárítani a hajat, ahogy a szalonban szokták. Koncentrálj csak a tövekre, így is tartani fog legalább egy napig a frizura. Használd a hajszárító kiegészítő fejét, hogy egy területre koncentrálódjon a hőkifúvás.

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Az Auchanból vásárolt szénsavmentes vizet hívott vissza a Szentkirályi

A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkiralyi termékbe csekély adagban tisztitószer került, ezért a Szentkirályi Magyarország kéri a fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban olyan 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, amelynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áruházba, ahol vásárolták.

Csak óvatosan a szempillaspirállal! – Amilyen hasznos, olyan ártalmas is lehet

A tökéletes smink elengedhetetlen tartozéka a szempillaspirál. Általában a fekete a befutó, de láttunk már barna, vagy éppen kék színben pompázó kis kefét is. Bármilyen is legyen a színe, felvitelével a célunk egyértelmű: fiatalítani szeretnénk a külsőnkön.

Szenolitikumok – Valóban az örök fiatalság forrásai?

Az embereket már a kezdetektől foglalkoztatja az örök élet kérdése. A modern kultúrákban az elmúlásról való beszélgetés olyannyira kényelmetlenül érinti az egyéneket, hogy a halál felkerült a tabutémák különféle normákkal és hárító megnyilvánulásokkal elleplezett listájára. És bár az örök élet forrásának kifürkészése századunkban nem feltétlenül zajlik rejtélyes alkimista laboratóriumok mélyén, mégis ugyanolyan aktív a téma iránti érdeklődés, csak korhoz igazodó módon.