2016.03.21. 16:30:09 12649 337

Így énekel egy spanyol operaénekes rockot!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Cristina Ramos, spanyol operaénekes gyakorlatilag egész hétvégén uralta az internetet debütáló szereplésével a Got Talent műsor spanyol kiadásában. Az AC/DC valószínűleg soha nem álmodott ilyen feldolgozásról, de egész biztos, hogy nem bánják ezt a nem hétköznapi verziót.

Cristina Ramos | fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Cristina Ramos | fotó: youtube.com

Így kell igazi show-t csinálni, és profi módon megcsillogtatni tehetségünk minden oldalát! Ha az két egymástól annyira távol álló dolog, mint az opera és a rock, akkor sem kell már az elején feladni! Az emberek ugyanis vevők az ilyen stíluskeveredésekre, az újdonságokra. Ha mindezt ilyen profin tálalják az pedig tényleg hab a tortán.

Szerintünk ilyen tehetségek Magyarországon is vannak, ott van rögtön Vásáry André, férfi szoprán, akit a nagyközönség a 2016-os Dal című műsorban ismerhetett meg igazán.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...