2019.08.08. 16:25:36 8478 265

Így élesítsd! - Tippek az éles ollóért!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nagyon gyakran, szinte napi használatban van, ezért nem csoda, hogy időnként az ollónkat sem árt megélezni. Hogy hogyan és miként fogjunk neki a műveletnek, és főleg mivel? Ezekre a kérdésekre keressük most a választ!

Olló élezés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Olló élezés

Hogy mivel érdemes újra élessé tenni az ollónkat? Itt van erre például:

Késélező

Ki mondta, hogy csak a kések élezésére használható a késélező? Húzkodd végig néhányszor az élezőben az ollódat, és máris könnyedén szeli például a papírt.

A dörzsipapír

Ki gondolná, hogy életlen olló esetén egy darab dörzsipapír is a segítségedre lehet. Minél finomabb szemcséjű a papír, annál jobban használható. Töröld tisztára az ollót az élezés után.

Az élezőkő

Ha nincs kéznél minden alkalommal dörzsipapír, szerezz be egy élezőkövet. Húzkodd meg rajt az ollót néhányszor, töröld tisztára és már kész is!

Ötlet: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...