2016.09.15. 15:29:18 9655 216

Igéző és óriási szemek – Így csináld!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A szem a lélek tükre, szokták mondani. Az óriási szemek pedig egyértelműen a csábítás biztos eszközei. Ha nem vigyázunk, egy –egy csábos tekintetben könnyen elveszhetünk. Ám nem mindenki tartozik azon szerencsések közé, akiket óriási szemekkel áldott meg a sors. Így ők, vagyis mi kénytelenek vagyunk furfangos trükkökhöz folyamodni.

Nagy szemek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nagy szemek

Szerencsére, a smink egyszerű, ám nagyszerű eszközeivel könnyedén orvosolhatjuk az apró szemek „problémáját”.

Játssz az árnyalatokkal!

Hangsúlyozd a szemedet egy világosabb szemhéjfestékkel. Ebből kerüljön a belső szemzugba, és válassz ehhez passzoló szint a szemed többi részére. Vigyázz, hogy a szemhéjon használt árnyalatok között ne legyen túl erős az átmenet.

Egy veszélyesnek tűnő eszköz: a szempillagöndörítő

Míg mások esküsznek rá, és áldásnak tartják, addig nekem még mindig nem sikerült megbarátkoznom ezzel az eszközzel. Pedig nem olyan veszélyes, mint amilyennek látszik.:-) Használata rendkívül egyszerű, formálja és hosszabbnak láttatja pilláinkat. Csupán arra kell odafigyelni, hogy 3 másodpercnél tovább ne tartsuk a szempillákon. Ha túl sokáig tartjuk az eszközt a pillán, könnyen azok töréséhez vezethet.

Az életmentő szempillaspirál

Ha Te is szeretnél nagy szemeket, a mindig hű szempillaspirálod nagy segítségedre lesz ebben. Ha inkább a hagyományos árnyalatokat szereted, maradhatsz a jó öreg feketénél. Ám ha kicsit feldobnád a sminkedet, választhatsz színesebb „festéket” is a pilláidra.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...