2023.05.13. 08:32:37 6343 241

Igazi férfit keresel? Eláruljuk, mire figyelj!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hogy mivel lehet egy nőt levenni a lábáról? Ezt a titkot a férfiak még a ma napig sem fejtették meg. Ennek ellenére, vagy mondjuk inkább úgy, hogy ezzel a ténnyel együtt, a nők sohasem veszítették el a reményt abban, hogy képesek lesznek megtalálni az igazit.

Párkereső nő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Párkereső nő

Na, de milyen az az igazi férfi? Fontos a külseje? Milyen személyiséggel rendelkezik? Mire figyeljünk oda, ha azokat a tulajdonságokat keressük a férfiban, amitől szinte biztos, hogy nem jut eszünkbe másik után nézni?

Humorérzék. Egyrészt szinte biztos, hogy ha a férfinak jó a humorérzéke, akkor intelligens is. Csak a magasan művelt embereknek annyira érzékenyek a humorra, hogy azzal képesek igazán jól játszani. Ha valaki viszont ripacs, akkor csak próbálkozik ezzel, de nem megy neki a viccelődés. Szóval ezzel is vigyázni kell és figyelni arra, hogy a jelöltünk jól használja a humorát, avagy csak bántani tud másokat. Nagyon nem mindegy. A humor olyan, mint a só. Nélküle is jó minőségű lehet az étel, de abszolút íztelen. Egy igazán jó humorú ember azonban mindig meg fogja találni az eszközt ahhoz, hogy kihúzzon a saját és a te nyomasztó hangulatodból valahogy. Képtelenség unatkozni mellette.

Fontos, hogy energikus és céltudatos legyen. Ha egy férfi mindig egész pontosan tudja mit akar, azt általában el is éri és meg is kapja. Legyen ez bármi, autó, jó állás, projekt, üzleti lehetőség, vagy adott esetben maga a nő. Ambíciózus és elszánt, vagyis képes küzdeni, önmagáért és a nőért is. Nem adja fel könnyen, de fontos, hogy ne is gyalogoljon át másokon.

Ha csak megkaparintani akar, mint egy trófeát, azzal nem jársz jól. Nagyon kell érezni, hogy mi az, ami hajtja az ilyen férfit, a becsvágy vagy az energia, pozitív értelemben. Ha nem agresszíven reagál az elutasításodra, hanem elgondolkodik, alkalmazkodik és változtat a viselkedésén, akkor talán érdemes neki esélyt adni, hogy megszerezhessen téged.

Egy férfi jó, ha képes nagylelkűnek lenni és nem aláz meg másokat. Nem csak a pénz esetében beszélhetünk nagylelkűségről. Ez azt jelenti, hogy képes örömet szerezni másoknak, neked is, teljesen önzetlenül. Udvarias és figyelmes, nem csak veled, másokkal is. Ha szeretnéd tudni a választottad valóban milyen ember, akkor figyeld meg, hogyan viselkedik a pincérrel, a takarítónővel, a hajléktalannal az utcán, az állatokkal és a gyerekekkel. A nagylelkű és pozitív ember mindig, mindenkivel, minden esetben ugyanolyan szívélyesen, kedvesen és emberien bánik.

Romantikus és gondoskodó. Egy ilyen férfi mellett a nő mindig szeretve érzi magát. A romantika nem csak csokoládét és virágesőt jelent, ez gyakran csak a látszat és addig szól, amíg meg nem szerez. A kis apró jelekből, figyelmességekből tudsz következtetni. Észreveszi, ha fázol? Tudja, hogy éhes vagy, vagy lehetsz? Hoz neked egy pohár vizet külön kérés nélkül? Észreveszi, ha fáradt vagy és gyorsan készít neked egy kávét és el is mosogat? Elkészíti a kedvenc ételedet vacsorára, ha tudod, hogy azt az ételt mondjuk ő nem is annyira kedveli? Ezek mind mind csak apróságok, de rengeteget jelentenek.

Megértő és megbízható. Rá mered bízni a titkaidat és nem nevet ki, ha megosztod vele az aggodalmaidat. Mindent meg tudsz beszélni vele, sőt, meg is vitatni. A jó viták nem ártanak. Hiszen súrlódások mindig adódnak, de ha ezeket úgy folytatjuk, hogy ne értelmetlen kiabálás és vagdalkozás legyen belőlük, hanem ha hangos is, de hasznos, akkor még sokat fejlődhetünk is általuk.

Végül, de nem utolsósorban jó, ha egy férfi egyedi. Ha azt tudjuk mondani a választottunkról, hogy Ő az, és nem kell másik, akkor biztos, hogy nyert ügyünk van. Ez akkor olyan érzés, ha azt gondolod és azon nevetsz magadban, hogy minden ember "fekete" de Őt tuti azért vetted észre, mert "narancssárga zöld pöttyökkel". Te pedig amúgy is folyton "zöldnek narancssárga pöttyökkel" érzed magadat, úgyhogy biztos, hogy nem véletlenül találkoztatok. Szinte biztos, hogy összetartoztok, mint a zsák, meg a foltja.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...