2021.11.08. 17:55:48 7989 277

Idén ősszel is kihagyhatatlan! – Éljen a kardigán!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevallom, gyermekkoromban ki lehetett volna kergetni a világból ezzel a „se nem pulcsi, se nem ing” viselettel, vagyis a kardigánnal. Nyilván fel kellett nőjek ahhoz, hogy értékelni tudjam ezt az amúgy igencsak praktikus ruhadarabot.

Kardigán - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kardigán

Mondanom sem kell, kislányként igazi kuriózumokat viselhettünk, hiszen rendszerint a nagymamák, anyukák által készített kötött kardigánokat hordtuk (vagy nem hordtuk). Manapság egy-egy ilyen darab kincsnek számít. Ha ilyet nem is, a következőket érdemes beszereznünk, ha szeretjük kihasználni a kardigán minden pozitív tulajdonságát.

Ami a színt illeti

A fekete is tuti befutó

Akár hétköznapra, bármilyen színnel párosítva, akár ünnepi alkalmakra, fehérrel „keverve”, egy fekete színű kardigán nagyon hasznos darabja lesz ruhatárunknak. A kényelemről, praktikusságról nem is beszélve.

Azért ne légy fukar a színekkel!

Ki mondta, hogy a kardigán csak semleges színekben jó? Válassz vidám, bohókás árnyalatokat ebből a ruhadarabokat, hogy feldobd a borongós őszi, téli napokat.

És a hosszúsággal mi lesz?

Ha néha elbújnál

A nagyméretű, oversize kardigánok jó szolgálatot tehetnek egy fázósabb napon. Vagy ha éppen elbújnál a világ elől, de muszáj ügyet intézni, dolgozni. De remek szolgálatot tehetnek akkor is, amikor az a cél, hogy ápoljon és eltakarjon. Enyhébb őszi, vagy tavaszi napokon akár kabát helyett is viselheted.

Itt a derék! Hol a derék?

Ha bírod a rövid derekú felsőket, egy rövid derekú kardigán biztosan helyet kap a gardróbodban. Divatos, csinos, összegombolva akár pulóver gyanánt is viselheted.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...