2016.07.01. 13:43:11 10517 272

Idén is osztanak ingyen meggyet! Siessen, aki szeretne!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ma és holnap, azaz július 1-jén és 2-án több meggytermelő TÉSZ ingyenesen fog meggyet osztani a kijelölt helyeken. Ráadásul a meggyet népszerűsítő akcióhoz éttermek is csatlakoznak: idén először megrendezik az éttermi meggy napokat. Egy sor étteremben kóstolhatunk meg finom meggyes fogásokat. Egyébként tudtad, hogy hazánk Európa egyik kiemelet meggytermelő országa?

Meggy - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Meggy

Tavaly hatalmas sikert aratott az ingyenes meggyosztás, így a Termelők Értékesítő Szövetkezete ismét úgy döntött, hogy megrendezi a jótékony gyümölcsosztást idén is.

A magyar meggy minősége messze földön híres, így mindenkit bátorítunk, hogy ez a nyár ne múljon el a finom és egészséges gyümölcs nélkül! Ha teheted, használd ki az ingyenes meggyosztási lehetőséget vagy menj el az egyik résztvevő étterembe, például a Kistücsök Vendéglőbe Balatonszemesen, és kóstolj meg egy ínyenc meggyes fogást!

Az akció részleteiről és az ingyenes meggyosztás helyszíneiről itttájékozódhatsz.

Ha nincs lehetőséged elmenni egy meggyosztó helyre sem, akkor olvass nálunk a meggy jótékony hatásairól, és vásárolj be a közeli piacon vagy kistermelőnél. Próbáld ki ezt a szódás meggybefőttet is

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...