2017.05.06. 18:00:47 13383 353

Idén is a Kézműves Fagylalt Napjával indul a fagyi szezon!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Immár harmadik éve hívunk téged féláron nyalakodni a Magyar kézműves fagylalt napján, amit idén is május 8-án tartanak. Az időjárásra nem lehet panasz, nagyjából 20 fok lesz országszerte, úgyhogy érdemes suli és meló után egy közeli fagyizó felé venni az irányt. Egyre több és több cukrászda, fagylaltozó csatlakozik a kezdeményezéshez, a listát itt megtekintheted.

Fagyi kehely - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fagyi kehely

Az új fagyi ízeket most érdemes kipróbálni, hiszen kedvenc nyári finomságodat május 8-án, a Magyar kézműves fagylalt napján féláron mérik az akcióban résztvevő cukrászdák! Erre még Bagaméri sem mondana nemet! Kóstold meg a klasszikusok mellett a különlegesebb fagylaltokat is: például a levendula fagyit, a sós karamellát, a bazsalikomos citromot vagy éppen a Vezúv fantázia névre hallgató csokis-meggyes fagyicsodát, ami a 2016-os évben az év fagylaltja lett!

A 2017-es Fagyi nap akcióban résztvevő cukrászdákat, fagylaltozókat itt megtekintheted.

A felhívás célja nemcsak az, hogy szimplán degeszre tömjük magunkat fagyival - és aztán egész nyáron folytassuk ezt a kellemes tevékenységet - hanem az is, hogy az igazán minőségi fagylaltot árusító helyek népszerűsíthessék magukat. A szervezők szeretnék, ha csak kiváló minőségű termékekkel találkoznának ezen a napon a fogyasztók, aki silány fagyit kapna, az jelezze a szervezőknek!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...