2024.04.16. 17:42:06 6344 217

Idén ezeket a filmeket várják a legtöbben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Jelen társadalmunkban a filmek jelentős szerepet játszanak az emberek életében, ugyanis formálják a kulturális viselkedéseket, ugyanakkor tükröt állítanak elénk az aktuális jelenségekről. Ilyen megközelítésben tehát nyilvánvaló, hogy a filmes alkotások mára már jóval túlnyújtóztak szórakoztató szerepkörükön, hiszen befolyással vannak a véleményalkotásra, a világlátásra, információt továbbítanak, kulturális értékeket képviselnek, tanítanak, átértékelésekre ösztönöznek. Lássuk, hogy az év hátralévő részében milyen új filmek örvendeztetik meg a rajongókat.

Mozizó barátnők - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mozizó barátnők

2023 rendkívül gazdag filmtermést hozott, melynek hatására egy újszerű filmiparból kiszivárgott kifejezéssel is gazdagabbá váltunk. Gondolunk itt a „Barbenheimer” kulturális jelenségére, mely két rendkívül népszerű film: a Barbie (a Warner Bros Pictures által bemutatott), valamint az Oppenheimer (Universal Picture) filmcímek összevonásából látott napvilágot, és mely azóta globális közszókinccsé formálódott. E két egymástól radikálisan eltérő, ám a legtöbbek figyelmét felkeltő filmélmény után sokan kíváncsian várnak a 2024-es év filmújdonságaira. A kérdésbuborék pedig sokak feje fölött ott lebeg: vajon az idei felhozatal képes lesz überelni az előző év elsöprő sikerét?

Furiosa: A Mad Max Saga

A Mad Max franchise idén ötödik részeként jelentkező Furiosa egy poszt-apokaliptikus akció és kalandfilmként van bejelentve, melynek főszereplője Anya Taylor-Joy – akinek remek alakításait a közönség már megismerhette a The Menu, a Split, vagy a The Witch filmek által. A világpremier bejelentett idejére a 77. Cannes-i Filmfesztiválon kerül sor, mégpedig 2024. május 15-én. Az előrevetítések szerint: izgalomból nem hiány, hiszen a filmben lesz motoros horda, rablás, hadúr, zsarnokság és megannyi megpróbáltatás is, melyektől a harcos főszereplő semmiképpen sem tud megszabadulni.

Addig is, íme a trailer: https://www.youtube.com/watch?v=XJMuhwVlca4

Sonic, a sündisznó 3

A családi filmezések során sem szorulunk rá arra, hogy a korábbi filmes kedvencek közül válogassunk, hiszen még ebben az évben megnézhetjük a sokak-kedvence családi akció-kalandvígjáték kategóriába sorolt Sonic harmadik részét. A tervek szerint a premierre 2024. december 20-án kerülhet sor. A videójáték-adaptációs sorozat ezen részében újabb lehengerlő kalandokra számíthatunk, és végre megtudjuk, hogy a Jim Carrey által megformált főgonosz, azaz Dr. Robotnic egyáltalán visszatér-e világűrbeli száműzetéséből.

Egy kis ízelítő a filmből: https://www.youtube.com/watch?v=rDkvMxcDobs

Tarot

A horrorfilm-fanok sem panaszkodhatnak az új felhozatalt illetően, hiszen (egyebek mellett) nemsokára – egészen pontosan 2024. május 3-án – végigretteghetik a Spencer Cohen és Anna Halberg által készített Tarot címen futó filmet. A filmben szereplő baráti társaság tréfának szánt Tarot-szabály sértegető magatartása életre szólítja a kártya gonosz szellemeit. A gonosszal pedig mindenkinek egyénenként kell farkasszemet néznie és versenyt futnia a halállal. Az alkotás alapját egy 1992-ben kiadott regény képezte, mégpedig Nicholas Adams Horrorscope címmel megjelent műve.

Az előzetesből: https://www.youtube.com/watch?v=bvDArsKoTOE

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...