2018.05.16. 17:34:18 7898 240

Ideálokat feszegető férfitestek – Neked melyik típus jön be?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Külföldön nagy visszhangot keltett Calvin Klein új reklámkampánya, amiért abban nem a már megszokott tökéletes férfiszépségek, hanem hús-vér pasik szerepelnek. Úgy tűnik, hogy nemcsak a sikeres női modellek körébe sikerül betörniük a tehetséges, úgynevezett molett (plus size) modelleknek, immár a normális(nál kicsit magasabb) testzsírszázalékkal rendelkező, ugyanakkor igényes férfiak is labdába rúghatnak.

Férfi testek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Férfi testek

Te mit gondolsz? Csak a már megszokott férfitípussal reklámozott termékek hitelesek, esetleg nyitott vagy a hétköznapibb megjelenésű urakra is?

A reklámkampány nem titkolt célja, hogy a divatipar elfogadja az átlagos testfelépítésű modelleket is, hogy azok elhagyhassák a megkülönböztető „plus size” jelzőt. Sőt a kezdeményezés a pozitív testkép kialakítását is tovább szeretné erősíteni társadalmunk férfitagjai körében. Éppen ezért különböző magasságú, etnikumú és súlyú férfiakat válogattak össze a fotózásra.

Bármelyik sétálóutcán végighaladva megfigyelheted te is, hogy milyen sokféle típusú férfi él közöttünk. Vannak olyanok, akik trendeket, mások pedig saját elveiket követik. (Akárcsak mi nők! )

Most felidézheted velünk az elmúlt évek legjellemzőbb, „trendi” férfitípusait, persze a teljesség igénye nélkül és kissé parodikus megközelítéssel! Te milyen külalakú férfit részesítesz előnyben?

Az üzletember típus és unokaöccse a metroszexuális szépfiú

Sikeres, vagy annak látszatát keltő férfi, akinek legtöbbször rendkívül fontos a státusz. Méretre szabott ruhák – ha nem öltönyt visel, akkor márkás vitorlás cuccokat - és egyedi cipők jellemzik. A szingli lét hirdetői. No meg ugye a gyantázott szemöldökű és lábú fiúk, akik mindig a legutolsó divat szerint öltöznek. Általában eléggé feszes nadrágokban feszítenek.

Az edzőtermek hőse

Nagyon értékelendő módon évek óta egyre divatosabb az egészséges életmód követése. De egyáltalán nem mindegy, hogy életünk férfiúi mennyire válnak a testedzés megszállottjává! Inkább ölelgessenek szépen kidolgozott karjukkal minket, minthogy egy-egy képzeletbeli dinnyével a hónuk alatt sétálgassanak, ugye?

Melegítő nadrág ;)Melegítő nadrág ;)

Lumberszexuálisok, avagy a favágó stílus

A hipszterek modernizált verziójaként is fel lehetne fogni a bakancsos, többnyire farmert viselő urakat. Természetesen az összképet a gondosan karban tartott szakáll és a kockás ing teszi teljessé. Lazák, nagyon macsók, mégis fontos számukra a nők és a család tisztelete.

Aputest kis (?) pocakkal

S ugye ott vannak még az átlagos testfelépítéssel rendelkező férfiak, akik nem akarnak divattrendekkel különösebben kitűnni a többiek közül. Vagyis már nem akarnak, mivel sikerült megállapodniuk és családot alapítaniuk. Ők saját meglátásuk szerint jó fejek, hiszen alkalmazkodnak az úgynevezett anyutest jelenséghez a kis pocakjukkal.

Viccet félre téve egy felmérés szerint, az emberibb megjelenésű, azaz kevésbé szoborszerű vagy kimódolt férfiak a nyerők a mai hölgyeknél: Akár kopasz, akár szakállas is a szóban forgó férfi, nyert ügye van, ha jól karbantartott, de nem túlsportolt a teste, és a nők többsége szerint az összképbe igenis belefér az a kis pocak! Természetesen akkor, ha a belső értékek is a helyükön vannak.

Forrás: independent.co.uk

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...