2017.09.15. 12:46:28 11010 264

Idd meg a szivárványt! Készíts színes, ízes vodkát!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Olykor mindenkinek szüksége van egy-egy lazítós péntek vagy szombat estére, hogy elmenekülhessen a szürke hétköznapok elől. Ezt természetesen egy vidám társaságban a legjobb tenni, ahol garantált a jó hangulat. S hogy ne csak a falevelek kaphassanak új színt, turbózd fel a jó öreg vodka-narancsot.

Színes italok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Színes italok

Sőt, hagyd is ki belőle a gyümölcsöt! Hoztunk egy hipnotikus új italt, amivel még a sokat látott bájitalkeverőket is le tudod nyűgözni.

Hogy mire lesz szükséged?

Vegyél a társaság méretét figyelembe véve – vigyázz, ezt még az is meg fogja kóstolni, aki nem szereti – 1-2 üveg jó minőségű vodkát.

Vodkás üvegenként 4 zacskó Skittles-t (színes cukorka) is szerezz be!

Eddig nem nagy kihívás, és az elkészítés sem:

5 zárható üvegcsét készíts elő, majd szórd az aljukba a színek szerint szétválogatott cukorkát. Tehát lesz 5 különböző színű italod a végén, ha az üvegeket felöntöd a vodkával.

Hagyd egy kicsit állni, majd, amikor a máz már elég jól leázott a cukorról, akkor jól rázd össze az üvegeid tartalmát. Ezután hagyd állni 12 órán át a hűtőszekrényedben.

Fogyasztás előtt ajánlott átszűrni az italt, hogy a fel nem oldódott Skittle-részecskék ne zavarják meg az élményt.

Ha ennél a lépésnél megállsz, akkor is kapsz már öt különböző, élénk színű és változatos ízű vodka alapú italt, ám az igazi márványos hatás eléréséhez bevethetsz egy titkos összetevőt is!

Mindegyik üvegbe 1-1 teáskanál az ezüstszínű, gyöngyház porból, és máris megigéz az örvénylés!

Fogyasszátok felelősséggel és persze mértékkel!;)

Forrás: chefclub.tv

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

„Szabad szappanozni…” – Erre használd a szappant a kézmosáson kívül!

Lehet szögletes, kerek, kicsi, vagy nagy, boltban vásárolt, kézműves, vagy akár házilag, általad készített. Az illatát nézve pedig a variációk száma végtelen. Naná, hogy a szappanról van szó, ami nem csak bőrünk ápolására szolgál, hanem a háztartás, otthonunk számos pontján bevethető még!

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.