2019.04.16. 18:02:06 8664 284

Húsvéti töltött tojás, ahogy klubtagunk készíti!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Húsvétkor nem maradhat a család tojás nélkül! Ha nincs időnk, a sima főtt tojás is megteszi, de az az igazi, ha a főtt tojásból fincsi töltött tojás készül! Várjuk a TE receptjeidet is a recept@proaktivdirekt.com e-mail címre, és részt vehetsz a 1.000.000 Ft-os nyereménynövelés sorsolásán!

Főtt tojás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Főtt tojás

Húsvéti töltött tojás László Jánosnétól!

Keményre főtt tojásokat hosszában ketté vágok, a sárgáját óvatosan, hogy a fehérje meg ne sérüljön kikanalazom egy tálba, hozzáadok ízlés szerint vajat, darált főtt füstölt sonkát, kevés sót (csak ha szükséges, mert a sonka elég sós általában) valamint pici fehér borsot, csöpp mustárt, kevés szerecsendiót, kevés vöröshagymát lereszelve és tartármártásból 1-2 evőkanálnyit.

Ezekkel a hozzávalókkal nagyon jól kikeverem az egészet. Ezután a fél tojásfehérjék mindegyikébe annyit töltök, hogy szinte egész tojásformát kapjak és a töltött felükkel egy szép (kissé mély) tálcára fektetem őket, majd tartármártással gondosan bevonom az egészet és már csak díszíteni kell ízlés szerint Lehet pl. piros-fehér díszítést alkalmazni, ezt én vékony kaliforniai paprikacsíkokkal és petrezselyemzölddel készítem, de lehet esetleg más ötletes díszítést is alkalmazni! Én díszítettem már kaviárral is, azzal is nagyon mutatós, ráadásul a kaviár és a főtt tojás íze nagyon jól illenek egymáshoz!

Jó étvágyat és kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!

KÜLDD BE TE IS KEDVENC HÚSVÉTI RECEPTED!

Várjuk húsvéti receptjeiteket április végéig. A beküldők között 1.000.000 Ft nyereménynövelést sorsolunk ki!

A részleteket és a játékszabályokat itt találod>>

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...