2021.08.02. 11:09:23 8358 227

Hurrá nyaralunk! Vicces selfie bakik
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A selfie ma már szinte mindenki számára közismert “cselekmény”, ami kortalan és határtalan. Ma, ha nem posztolod, hogy merre jártál, mit ettél és hol nyaraltál, az szinte egyenlővé vált azzal, hogy nem is létezel, vagyis ott sem voltál... Hol volt, hol nem volt? Hiszi a piszi... Idősek és fiatalok posztolnak magukról mindent, ami csak történik velük.

Árulkodó képek: szelfi vagy tájkép? - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Árulkodó képek: szelfi vagy tájkép?

Akadnak azonban vicces és igazán szórakoztató fotók is közöttük. Mi ugyan jót mulatunk ilyenkor, de azért annak, aki posztol nem ártana odafigyelnie. Tudjátok, ami egyszer a világhálóra felkerült, az bizony ott is marad. Nem igazán szerencsés, ha egy-egy elszúrt felvétel állandóan emlékeztet bennünket egy kevésbé szerencsés pillanatunkra. Nézzük hát, mire is érdemes odafigyelni a nyaralás közben posztolt selfie-k esetében.

Virsli lábak a strandon

A videó portálon rengeteg olyan felvételt láthatunk, ahol a selfie-zés apró trükkjeit mutatják be. Érdekes sorozat ez. Itt láthatjuk a "virsli a tengerparton" című trükköt, ahol is a készítők egy pár virslit tartanak a gép elé egy napernyős, tengerpartos fotóval a háttérben. Esküszöm, annyira élethű, hogy szinte érzed a lábad alatt a homokot. Kérlek, ha tényleg szeretnél magadról egy igazán szexi fotót, akkor ne ezt a pózt válaszd! Elhisszük, hogy nagyon csinos lábaid vannak, de amint kikerül rólad ez a fotó valahová, egy hétig mindenki azon fog szórakozni, hogy a "virsli tengerparton" jártál, mert szinte biztos, hogy valahol belefutott már ebbe a videóba. Ha már a lábaidat fotózod, akkor legalább látszódjon az egész lábad, csinosan egymásba fonva, az tényleg szexi tud lenni, és el is hiszik, hogy hozzád tartoznak, és nem virsli látható a fotón.

Félig takart fotók

A nők szinte sportot űznek abból, hogy minél csinosabb és szexibb pózokban díszelegjenek egy-egy tengerparti fotón. Színes strandkendőkkel épphogy takart barna lábak, falatnyi bikinik fedte keblek, és igazán fantáziadús kisestélyik az esti strand forgatagában a bárokban. Abba belegondoltál, hogy a fotóidat mindenki látni fogja a neten? Szinte csak az nem, aki nem akarja. A főnököd, a kollégáid, az ügyfeleid, és igen, az is, aki esetleg tolakodó veled a munkahelyeden vagy üldöz a szerelmével, és nem igazán tudsz tőle megszabadulni. Szó nincs arról, hogy ne tegyél fel magadról izgalmas fotókat. De ha már félig takartan pózolsz a nyári hőségben, akkor erőteljesen szűrd a láthatóságot a profilodon. Lehet, hogy egy ilyen szexi és vicces fotó, mire hazaérsz a nyaralásból már készen is áll arra, hogy alaposan megkeserítse az életedet, mert olyan ember szeme elé kerül, akire nem tartozik és visszaél vele.

Csodás kuka a tengerparti távolban

Még az "illatát" is érzed szinte, annyira élethű tud lenni az a selfie. A nagy izgalomban, hogy tökéletes legyél a fotón: haj, smink, beállás és háttér....ja...a háttér... na AZ kit is érdekel? Senki nem nézi! Nem a csudát! Nem is tudod elképzelni az ismerőseid milyen jókat szórakoznak ezeken. Ha már posztolsz, akkor azt tedd jól! Ha tényleg profi akarsz lenni, és nem nevetség tárgya, akkor bizony érdemes megnézned hova is állsz egy szelfi kedvéért. Egyrészt ha veszélyes helyen van, abból bizony nagy baj, akár tragédia is lehet. Megérné egy nyaralást ilyesmivel zárni? Ugye, hogy nem. Figyelj oda, ne állj ki egy szikla szélére vagy egy toronyház ablakába, párkányára, híd szélére, nehogy leszédülj, bármilyen menő helyen is jársz. Illetve, ha már ott vagy, nézz körül mi lesz látható a hátad mögött a fotón. Nagyon lelombozó és vicces tud lenni egy oszlop, egy kuka, egy villanypózna, egy fintorgó idegen feje, egy kakiló kutya vagy ló. Láttunk már ilyet. Tele van az internet félresikerült fotókkal. Ugye, te sem szeretnéd, ha visszaköszönne egy ilyen mém a te fotóddal valahol. Bármikor előfordulhat. Ne adj erre okot! Nem éri meg a kockázatot.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...