2021.06.05. 10:59:31 8328 243

Hukk! – Szuper házi praktikák, ha elkapott a csuklás
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hideget ittál, levegőt nyeltél, vagy ki tudja, miért, de már megint elkapott a csuklás. Már visszatartottad a levegőt, ittál, már a fél család, az összes kollégád megijesztett, és jól meg is ijedtél, de a csuklás csak nem akar abbamaradni. Mégis mit tehetnél ilyenkor?

Csuklás, vízivás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csuklás, vízivás

Szippants egyet!

Ne csak a levesbe menjen a bors, hanem csuklás közben beleszippanthatsz egyet-egyet. Ez tüsszentést válthat ki, ami által olyan inger érheti a rekeszizmot, aminek köszönhetően elmúlik a csuklás. Ha már a fűszereknél tartunk: rágcsálj kaporlevelet, vagy egy kis tárkonyt, és hagyd, hogy az intenzív íz segítsen a csuklás elmulasztásában.

Egy kis savanykás jöhet?

Egy kevéske citromlé segíthet, hogy abbamaradjon a csuklásod. Ez a módszer babáknál is hatásos lehet. Ha bírod a savanykás ízeket, csepegtess néhány csepp ecetet cukorra, és így is elérheted a kívánt hatást.

Dobd magad hanyatt!

A háton fekvés, nyitott szájon át történő légzés, esetleg az oldalt fekvő, felhúzott lábas helyzet is segíthet, hogy megszűnjön a makacs csuklás.

Szereted az édeset?

És még csuklasz is? Akkor ez lesz a Te módszered! Egy kiskanál kristálycukor, esetleg méz, vagy cukorka elszopogatása is hatásos lehet csuklás ellen!

Forrás: hazipatika.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...