2018.01.03. 16:38:04 13027 400

Hozd ki a maximumot a karácsony utáni leárazásokból
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A karácsony utáni akciók remek lehetőséget adnak arra, hogy jobb áron beszerezhesd mindazt, ami nem kerülhetett decemberben a fa alá. Jó néhány boltban komolyabb kedvezményeket ajánlanak ilyenkor január elején, mint az ünnepi időszakban.

Akciós vásárlás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Akciós vásárlás

Keresd a karácsonyi csomagolást!

Az ünnepi csomagolásba bújtatott tartós élelmiszerek , pl. olajos magvak, édességek, nem mind találtak gazdára az elmúlt hetekben. Vannak olyan élelmiszerláncok, amelyek ezeket a termékeket most kiárusítják.

Nézd át a postaládádba dobott akciós újságokat, használd fel a vásárlási kuponokat!

Azonban érdemes vásárlás előtt átnézni a konkurenciához is, mert a kedvező ár mellett fontos a termék minősége is, hasonlítsd össze!

Vásárolj előre a következő téli szezonra vagy egyéb alkalmakra!

Klasszikus szabású és színű ruhadarabokat és kiegészítőket ajánlott beszerezni, amik nagy valószínűséggel majd illeni fognak a 2018-as kollekciókhoz is. Hamarosan itt a Valentin nap is, de egy-egy szeretted közelgő név- vagy születésnapjára szintén találhatsz ajándékot ebben az időszakban.

Ne hagyd figyelmen kívül a márkás ruhákat árusító használtruha üzleteket sem!

Kicsivel időigényesebb a ruhatár felfrissítése, ha kutakodni kell a számos öltözet között, de innen lehet az igazán különleges darabokat beszerezni.

Nézz szét a már bevált online áruházakban!

Amennyiben nem iratkoztál fel hírlevelekre, érdemes lenne körülnézni a kedvenc webáruházaidban, hogy ne maradj le egyik akcióról sem. Készletkisöprés miatt számtalan cikket kaphatsz meg nagyon jó áron. Azt azonban a kedvezménydömpingben se felejtsd el, hogy csak azt érdemes megvásárolni, amire tényleg szükséged van. :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...