2015.06.11. 16:44:15 18714 278

Hogyan tekerd fel a kábeleket gubancmentesen?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ezt a technikát hosszabbítók, hangkábelek és más vezetékek feltekeréséhez ajánljuk. Elsőre egy kis odafigyelést igényel és némi gyakorlást, de nagyon megéri elsajátítani a módszert. Nincs másra szükséged, csak a kezedre (és erre a videóra)!

Kábel feltekerése - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kábel feltekerése

A vezetékeknek nemcsak a feltekerése, hanem a letekerése is problémát okozhat, ha nem vagyunk birtokában a megfelelő technikának. Valljuk be kevés idegesítőbb dolog van, mint amikor ki kell bogozni a kábelt, de éppen sietni kellene. Hogy az ilyen szerencsétlen eseteket elkerüld, ismerkedj meg a tuti módszerrel, amit röviden így foglalhatnánk össze „fölé és alá”.

Ki tudhatná jobban, hogyan kell feltekerni egy kábelt, mint egy koncertek hangosításával foglalkozó úriember, aki foglalkozásából adódóan több száz kábelt fel- és letekert már. Elmondása szerint a kábelt teljesen gubancmentesen tárolhatjuk így, és attól sem kell tartanunk, hogy megtörik.

Egyszerűbb megnézni a módszert, mint leírni, így íme, a videó:

Forrás: lifehacker.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Távhűtéssel, akusztikus tűzoltó készülékkel, hőszabályozó ruházattal a klímaválság ellen

A legélhetőbb városok listáján legtöbb alkalommal dobogós helyhez jutó Bécs, legutóbb a dinamikusan fejlődő távhűtő központjával hívta fel magára a figyelmet. A Wien Energie eddig magáénak tudhatja a legnagyobb és legerősebb távhűtésre specializált központot, mely a bécsi főpályaudvaron helyezkedik el. Vajon milyen, az ehhez hasonló technológiai vívmányok segíthetnek bennünket abban, hogy elviselhetőbbé tehessük a mostani, és várhatóan a jövőbeli forróságot?

Párna a tökéletes alváshoz - Hogyan került egyáltalán képbe ez az alvóeszköz?

Az első emberek fekvőhelyét száraz falevelek vagy szénahalom képezhették, ám a későbbiek folyamán már egyre inkább arra törekedtek, hogy kényelmesebb megoldásokat keressenek éjszakai pihenésük idejére. A sátraikban már előfordultak állatbőrök, melyek puhább, komfortosabb fekvőhelyet kínáltak számukra. Hogyan alakultak ki és formálódtak a történelem folyamán az alváshoz szükséges kellékek? És vajon milyen típusú, formájú, anyagú párnára hajtva a fejünket ébredhetünk frissen, üdén, kellemetlen fájdalmak nélkül? Ezekre a kérdésekre keresünk válaszokat az alábbiakban.

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?