2015.06.11. 16:44:15 7389 264

Hogyan tekerd fel a kábeleket gubancmentesen?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ezt a technikát hosszabbítók, hangkábelek és más vezetékek feltekeréséhez ajánljuk. Elsőre egy kis odafigyelést igényel és némi gyakorlást, de nagyon megéri elsajátítani a módszert. Nincs másra szükséged, csak a kezedre (és erre a videóra)!

Kábel feltekerése - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kábel feltekerése

A vezetékeknek nemcsak a feltekerése, hanem a letekerése is problémát okozhat, ha nem vagyunk birtokában a megfelelő technikának. Valljuk be kevés idegesítőbb dolog van, mint amikor ki kell bogozni a kábelt, de éppen sietni kellene. Hogy az ilyen szerencsétlen eseteket elkerüld, ismerkedj meg a tuti módszerrel, amit röviden így foglalhatnánk össze „fölé és alá”.

Ki tudhatná jobban, hogyan kell feltekerni egy kábelt, mint egy koncertek hangosításával foglalkozó úriember, aki foglalkozásából adódóan több száz kábelt fel- és letekert már. Elmondása szerint a kábelt teljesen gubancmentesen tárolhatjuk így, és attól sem kell tartanunk, hogy megtörik.

Egyszerűbb megnézni a módszert, mint leírni, így íme, a videó:

Forrás: lifehacker.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes AIG baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az AIG vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a AIG címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...