2015.06.11. 16:44:15 18408 278

Hogyan tekerd fel a kábeleket gubancmentesen?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ezt a technikát hosszabbítók, hangkábelek és más vezetékek feltekeréséhez ajánljuk. Elsőre egy kis odafigyelést igényel és némi gyakorlást, de nagyon megéri elsajátítani a módszert. Nincs másra szükséged, csak a kezedre (és erre a videóra)!

Kábel feltekerése - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kábel feltekerése

A vezetékeknek nemcsak a feltekerése, hanem a letekerése is problémát okozhat, ha nem vagyunk birtokában a megfelelő technikának. Valljuk be kevés idegesítőbb dolog van, mint amikor ki kell bogozni a kábelt, de éppen sietni kellene. Hogy az ilyen szerencsétlen eseteket elkerüld, ismerkedj meg a tuti módszerrel, amit röviden így foglalhatnánk össze „fölé és alá”.

Ki tudhatná jobban, hogyan kell feltekerni egy kábelt, mint egy koncertek hangosításával foglalkozó úriember, aki foglalkozásából adódóan több száz kábelt fel- és letekert már. Elmondása szerint a kábelt teljesen gubancmentesen tárolhatjuk így, és attól sem kell tartanunk, hogy megtörik.

Egyszerűbb megnézni a módszert, mint leírni, így íme, a videó:

Forrás: lifehacker.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...