2018.12.25. 16:06:28 10186 351

Hogyan távolítsd el a házi állat vizeletét?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kis kutyát kaptatok karácsonyra? Az ünnepek alatt egy kicsit tovább aludtatok, és a házi állatotok nem bírta ki pisilés nélkül, mire sorra került? Nos, nemcsak a foltok, hanem a szagok miatt is jó tudni, hogyan távolítsuk el a vizeletet.

Fekete Havanese kiskutya - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fekete Havanese kiskutya

Mivel a háziállat a szag miatt vissza fog járni ugyanarra a helyre üríteni, ha nem vagy elég rutinos és gyors, az első és legfontosabb teendő ilyenkor, hogy szagtalanítsunk! Azért, hogy ne érezzék a szagot, mert az az, ami ingerelni fogja, hogy újra és újra megtegye a dolgot.

Ecetes vízzel ess neki a szőnyegnek, a bútoroknak és a különböző textíliáknak is! Az ecet semlegesíti a szagokat és nem veszi ki a színeket sem. Itasd fel a felesleges folyadékot, töröld olyan szárazra, amilyen szárazra csak lehet, majd szellőztess ki alaposan.

Ha éppen most szoktatod szobatisztaságra a kis kutyát, akkor bizony ne téveszd szem elől egy percre sem. Amint csurgatni kezd valahova, kapd fel, és vidd arra a helyre, ahova szeretnéd, hogy pisiljen - legyen az akár egy kutyapelenka, vagy az ajtón kívül. Cselekedj azonnal, és ne feledkezz el utána a szagtalanításról, felmosásról.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Svéd uborka télire – félúton a vegyes vágott és a csemege uborka között

Végre igazán finom, uborka ízű az uborka -akinek már sikerült tök illetve víz ízű uborkát vásárolnia, az tudja, hogy miről beszélek -, így most érdemes eltenni, illetve frissen elkészíteni. Ha a hagyományos uborka salátát már meguntad, próbáld ki a svédek kedvencét, és rakd el télire.

Villámgyors gyümölcsös sütik

Nyaralás közben, főleg a nagy kánikulában az ember nem szívesen tölti az időt a konyhában, ha nem feltétlenül muszáj. Otthon főzőcskézünk, de ezt a folyamatot minél gyorsabban és hatékonyabban szeretnénk letudni. Azonban azt is figyelembe kell vennünk, hogy amellett, hogy gyorsak vagyunk érdemes hatékonyan is gondolkodni. Lehetőleg kis energiabefektetéssel nagyobb mennyiségű falatoznivalót készítsünk, ami laktató és nem is romlik a fejünkre azonnal, ha nem tesszük hidegre. Ilyenkor jöhet megoldásként szóba a gyorsan elkészíthető gyümölcsös süti. Praktikus, ízletes és bármikor fogyasztható, ha a család megéhezik. Nézzük milyen recepteket próbálhatunk ki.

Nem bírsz leállni a befőzéssel? – Készíts hagymalekvárt!

A nyár vitathatatlanul a lekvárok, befőttek, savanyúságok, vagyis az ízek télire történő elmentésének időszaka. Már nálad is sorban állnak a kamrapolcon házi készítésű finomságok, de úgy érzed, még hiányzik valami, a lenti recepttel bővítheted a repertoárt. Készíts hagymalekvárt!