2018.12.25. 16:06:28 10643 352

Hogyan távolítsd el a házi állat vizeletét?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kis kutyát kaptatok karácsonyra? Az ünnepek alatt egy kicsit tovább aludtatok, és a házi állatotok nem bírta ki pisilés nélkül, mire sorra került? Nos, nemcsak a foltok, hanem a szagok miatt is jó tudni, hogyan távolítsuk el a vizeletet.

Fekete Havanese kiskutya - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fekete Havanese kiskutya

Mivel a háziállat a szag miatt vissza fog járni ugyanarra a helyre üríteni, ha nem vagy elég rutinos és gyors, az első és legfontosabb teendő ilyenkor, hogy szagtalanítsunk! Azért, hogy ne érezzék a szagot, mert az az, ami ingerelni fogja, hogy újra és újra megtegye a dolgot.

Ecetes vízzel ess neki a szőnyegnek, a bútoroknak és a különböző textíliáknak is! Az ecet semlegesíti a szagokat és nem veszi ki a színeket sem. Itasd fel a felesleges folyadékot, töröld olyan szárazra, amilyen szárazra csak lehet, majd szellőztess ki alaposan.

Ha éppen most szoktatod szobatisztaságra a kis kutyát, akkor bizony ne téveszd szem elől egy percre sem. Amint csurgatni kezd valahova, kapd fel, és vidd arra a helyre, ahova szeretnéd, hogy pisiljen - legyen az akár egy kutyapelenka, vagy az ajtón kívül. Cselekedj azonnal, és ne feledkezz el utána a szagtalanításról, felmosásról.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában