2018.03.30. 10:47:38 11543 323

Hogyan takarítsd okosan a laminált padlód?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egyre többen választják a laminált padlót nemcsak a hálószobába, hanem akár a nappaliba, a folyosóra, sőt a konyhába is! A rajongás nem meglepő, hiszen a trendi padló melegebb, mint a járólap, jól mutat és elérhető az ára. Ezek a az érvek magukért beszélnek, de a takarítására nem árt ügyelni.

Laminált padló modern nappaliban - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Laminált padló modern nappaliban

Mivel a laminált padlón van egy áttetsző védőréteg, ami megvédi a roncsolódástól, a víztől és az külső hatásoktól, ezért a takarításnál körültekintőnek kell lennünk, hogy ezt ne sértsük fel.

Mire ügyeljünk a laminált padló takarítása közben?

1.Ne használjunk olyan eszközöket, amelyek felsérthetik a felületét (pl. Súrolószert, fém kefét stb). 2.Ne használjunk túl sok vizet a takarításakor, és ritkábban mossuk fel. 3.Ne alkalmazzunk gőztisztítót. 4.Válasszunk laminált padló tisztítására ajánlott tisztítószereket, amelyek védik a padlónkat legalább két havonta egyszer. 5.Ne polírozzuk vagy használjunk waxot rajta, hogy megőrizzük a védőréteget a tetején.

A laminált padló tisztítása

Porszívózzuk fel minél gyakrabban! Ehhez megfelel egy hagyományos porszívó, nincs szükség semmi extrára. Arra azért figyeljünk, hogy ez ne tudja felsérteni (pl. egy kitörött kerék problémát okozhat...)

A felmosásához inkább nedves, mint teljesen vizes felmosófejet használjuk. Egy mikroszálas felmosó jó szolgálatot tehet, hiszen ezt alaposan ki lehet csavarni! Az erős tisztítószereket, hipót ilyesmit kerüljük...

Ahogy fent is említettük, két havonta, havonta kezeld kemény fa padlókhoz ajánlott tisztítószerrel, hogy védd a felületét.

Forrás: goodhousekeeping.com/home/cleaning/a19621951/how-to-clean-laminate-floors/

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...