2020.03.21. 11:00:46 9137 287

Hogy vészeld át a mindennapokat? – Életünk a koronavírus árnyékában
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nehéz napokat élünk mostanság, óráról órára változik most minden körülöttünk. Óvintézkedések, karantén, pánik, vagy éppen ellenkezőleg, túlzott lazaság, nemtörődömség. De vajon van átmenet? Megtalálhatjuk az arany középutat?

Összefogás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Összefogás

Valószínűleg nem csak én, hanem sokan gondoljuk úgy, hogy igenis igyekeznünk kell átvészelni ezt az időszakot! Számunkra a lenti ötletek nyújthatnak megoldást!

  • Maradjunk otthon! De tényleg! Tudjuk, még a csapból is ez folyik, de ez nem véletlen! Csakis így lassíthatjuk a vírus terjedését!

  • Ha kilépsz, vigyázz! Magadra, és másokra is! Előkerülhet a gumikesztyű, maszk, már senki nem fog ezért furcsán nézni Rád!

  • Légy türelmes! Ha türelmetlenkedsz, attól nem lesz sem a patikában, sem a boltokban gyorsabb a kiszolgálás!

  • Vedd elő az empatikus készségedet! Bizony, nagy szükségünk van most rá! Meglehet, az utcán Veled egy időben közlekedő éppen abban a pillanatban érte el napja mélypontját, amikor Veled összefut! Talán már ő is bánja, hogy nem éppen a legjobb formáját hozta akkor, de ha legalább Te bírod cérnával, akkor egy konfliktust aznapra megúszott a világ.

  • Gondolkodj reálisan! A felvásárlás, halmozás nem megoldás, nagy valószínűséggel ezek egy része a kukában végzi majd, már ami a romlandó, de akár a tartós élelmiszereket is illeti, mint például lisztek. Gyógyszerekből sem érdemes hónapokra, ne adj’ Isten, évekre bespájzolni! Meglehet, Te megveszed, másnak pedig óriási szüksége lett volna az általad fölöslegesen megvásárolt doboz gyógyszerre.

  • Próbálj segíteni! Ha él a közeledben idős ember, akinek a családja távol él, vagy éppen nincs is családja, segíts neki, bevásárolni, gyógyszereket kiváltani.

  • Hívd fel őket! Ha máskor nem is, akkor most igazán van idő arra, hogy felhívd barátaidat, családtagjaidat!

Neked milyen túlélési tippjeid vannak?

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...