2014.08.29. 10:01:07 3202 24

Hivatalosan is házasok: Angelina Jolie és Brad Pitt
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Titokban összeházasodott a világ egyik álompárjának kikiáltott színész pár, Angelina Jolie és Brad Pitt. A szertartást múlt szombaton tartották egy francia kápolnában, Chateau Miravalban – írta az AP. A házasságról a pár egyik szóvivője tájékoztatott.

Mr. and Mrs. Smith avagy Mr. and Mrs. Pitt - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mr. and Mrs. Smith avagy Mr. and Mrs. Pitt

A pár szűk körben kelt egybe múlt szombaton, csak a családtagok és a barátok voltak jelen. A polgári szertartás előtt Pitt és Jolie egy helyi kaliforniai bírótól szerezte meg a házassági engedélyt, majd a szertartást is ez a bíró vezette.

Az esküvőn részt vettek a pár gyermekei is, Jolie-t pedig legidősebb fiai, Maddox és Pax kísérték az oltár elé, míg Zahara és Vivienne virágszirmokat szórtak szét. Shiloh és Knox pedig a gyűrűhordozók voltak.

Brad Pitt korábban Jennifer Aniston színésznővel élt házasságban, akit 2000. július 29-én vett feleségül. Öt évvel később, 2005. január 7-én aztán elváltak, a Mr. és Mrs. Smith forgatásán pedig Pitt megismerkedett Angeline Jolie-val, akivel élettársi kapcsolatba is lépett. Hat gyerekük van, három örökbe fogadott és három saját.

Forrás: vs.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...