2022.02.14. 14:59:36 7735 231

Hétköznapi, de fontos – „Kapcsolatösszekovácsoló” lépések a szerelemben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Megismerkedéskor általában nemigen tudni, mi lesz egy találkozásból: futó kaland, fájdalmas szakítás vagy örök szerelem. Aztán, ahogy megy előre az idő, körvonalazódik a dolog, lassan kiderül, merre is haladunk. Nagyobb, és kisebb mérföldkövekhez érkezünk.

Új szerelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Új szerelem

A nagyobb lépések egyértelműek: összeköltözés, házasság, családalapítás. Ám vannak apró mozzanatok, amikor arra utalnak: ez a kapcsolat bizony már túl van az egyszerű együtt járás fázisán.

Apró lépések – nagy szerelem

Lépések, melyek hétköznapinak tűnnek ugyan, ám igenis fontos mozzanatok egy kapcsolatban.

Én családom, Te családod, Mi családunk

Közös programok, közös emlékek egymás családjánál. Van, akinél előbb, van, akinél később, de mindenképpen eljön a pont egy kapcsolatban, amikor beleolvadunk űegymás családjába, részeivé válunk. Méghozzá igen fontos részeivé.

Amikor senki sem nevet, csak Ti

Egy idő után nem csak az élményeitek, problémáitok lesznek közösek, hanem lesznek viccek, poénok, amelyet csak Ti ketten értetek, amin csak Ti nevettek. A többiek meg esetleg a Ti hahotázásotokon.

Megadtad már a párod számát?

Mondjuk, ha vészhelyzet van, azt kéred, a párodat hívják, őt adod meg kontakt személynek. Talán érdekes, de mérföldkő lehet egy kapcsolatban az is, ha az életbiztosításodban szülő, testvér helyett a párod lesz a kedvezményezett.:-)

Amikor nem csak a boldog pillanatokat osztjátok meg egymással

Bizony, az élet nem csupán móka és kacagás. Vannak mérgelődésre, esetleg sírásra okot adó pillanatok. Amikor már nem szégyelled kimutatni a negatív érzelmeidet sem a másik előtt, harag, könnyek is előtörnek belőletek, akkor megint csak léptetek egy szintet a kapcsolatotokban.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...