2020.11.08. 13:11:52 6097 145

Hétfőtől sűrűbben közlekednek a Volánbusz helyi járatai
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A koronavírus-járvány miatt hétfőtől sűrűbben járnak a helyi járatok azokban a megyei jogú városokban, ahol a Volánbusz biztosítja a menetrend szerinti közlekedést - közölte a Volánbusz Zrt. szombaton az MTI-vel.

Buszmegálló - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Buszmegálló

A mintegy 2800 kilométerrel nagyobb teljesítmény tehermentesíti a munkanapok legzsúfoltabb időszakait - áll a közleményben.

Mint írták, az intézkedés 16 településen több mint egymillió lakost érint.

A szerdától hatályos, járatsűrítési tervet szorgalmazó kormányrendeletre válaszul a társaság megnövelt kapacitással, sűrűbben közlekedő járatokkal áll az utasok rendelkezésére Békéscsabán, Dunaújvárosban, Egerben, Érden, Győrben, Hódmezővásárhelyen, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Salgótarjánban, Sopronban, Szegeden, Székesfehérváron, Szekszárdon, Szolnokon, Szombathelyen és Zalaegerszegen.

Ismertették: munkanapokon a megszokottnál 330 járattal állítanak többet forgalomba, illetve számos további járaton "szóló járművek" helyett nagy kapacitású csuklós autóbuszok közlekednek. Egyes nagy foglalkoztatókhoz is pluszjáratokat állítanak forgalomba - fűzték hozzá.

A változásokról a volanbusz.hu/koronavirus oldalon, a Voláninform és a társaság Facebook-oldalán tájékozódhatnak az utasok.

A Volánbusz kéri utasait, hogy tartsák be a közegészségügyi előírásokat, és ne feledjék, hogy a maszk használata nemcsak az autóbuszokon, hanem azon állomási és megállóhelyi helyiségekben is kötelező, ahol az utasok a felszállás előtt vagy után tartózkodnak.

Akik nem viselnek maszkot, kizárhatók az utazásból, és 8 ezer forint pótdíj fizetésére kötelezhetők - emlékeztettek.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...