2020.03.03. 14:23:49 13503 385

Hé, március! Jó, hogy itt vagy, végre sorsolhatunk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy kicsit hirtelen jött idén a március, vagy csak mi érezzük így? Nemrég még bejglit faltunk, koccintottunk, aztán influenzásan vergődtünk hetekig, majd elfújt minket a szél, most meg egy vírus lohol a nyakunkban... - szóval mozgalmas volt a tél. Ahogy mindebből felocsúdtunk, homlokon csapjuk magunkat, újra van minek örülni: hé, március van. Mindjárt sorsolunk!

Nyeremény, meglepetés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyeremény, meglepetés

Bizony, bizony, vészesen közeledik a sorsolás napja, és ennek valóban lehet örülni! Mindössze két hét és kiderül, hogy kinyeri meg a fődíjat, ami akár 10.000.000 Ft készpénz is lehet. De vajon mindent megtettél, hogy elérd a maximumot?

A legjobb, amit tehetsz

Ha a helyedben lennénk, nemcsak várnánk, hogy a sült galamb a szánkba repüljön, hanem tudatosan tennénk érte, hogy minél többet nyerhessünk, hiszen igazán nem nehéz ez a játék. Mivel mi azt szeretnénk, hogy minél több ember megismerjen minket, Te pedig azt szeretnéd, hogy minél többet nyerjél, így kölcsönösen segíthetjük egymást.

Kössünk egy alkut: Eljuttatod a nyereményjátékunk hírét ismerőseidhez, mi pedig növeljük a nyereményszámládon látható összeget 10.000 Ft-tal minden regisztráló után, aki a Te meghívó linkeden keresztül érkezik meg hozzánk.

A meghívó link mindenkinek egyedi, így könnyedén beazonosítja a rendszerünk, ha valaki neked köszönhetően ismer meg minket. Az aktuális nyereményjáték oldalon találod a sajátodat bejelentkezés után>>

Figyelem! Ha az egyik ismerősöd nyer, Te is nyersz! Még pedig az általad gondosan gyűjtögetett forintokat, amiket most még csak a virtuális nyereményszámládon látsz, de hamarosan ez az egész valósággá válhat.

Tovább növelheted a nyerési esélyeidet, ha sorsjegyeket váltasz be. Kattints ide, és tudj meg erről a lehetőségről még többet>>

Még egy kis extra

Nem semmi nyereményjátékra invitálunk meg, mellyel akár extra 2.000.000 Ft-os nyereményre is szert tehetsz partnerünknek köszönhetően. Kattints ide és nyerd meg ezt is, és egészítsd ki a fizetésed>>

Már csak azért is érdemes részt venned a fenti akcióban, mert így duplán nyerhetsz! Kár lenne elszalasztani ezt a dupla esélyt, no meg az egymillió forintos nyereménynövelést. Hiszen bármennyi is most a nyereményszámládon látható összeg, a sorsolás napján, március 17-én 1.000.000 Ft-tal növekedhet az összeg, ha a bónusz sorsoláson a Te nevedet húzzuk ki. Ezen a sorsoláson mindenki automatikusan részt vesz, aki regisztrál partnereinknél is.

Csupa-csupa lehetőség! ;)

Az alábbi partnerakciókban való részvétellel is belekerül a neved a bónusz sorsoláson a kalapba az egymilliós nyereménynövelésért!

150.000 Forintos Ikea, DM vagy MediaMarkt utalvány lehet a tiéd idekattintva>>

100 Euró, sőt, értékes nyereménytárgyak is várnak rád itt>>

Hajrá, március 17-ig még bőven van időd arra, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a játékból! Még több tippet olvashatsz itt>>

Ha új vagy nálunk, és felkeltettük az érdeklődésedet, regisztrálj itt>>

Amíg várod, hogy beköszöntsön az igazi tavasz, szórakozz velünk, olvasd el érdekes cikkeinket is. (Tipp: naponta maximum 2000 Ft-tal gyarapodhat a nyereményszámládon látható összeg is ezáltal! ;)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...