2018.02.21. 09:44:44 11087 252

Házi hajzselé fillérekből kimondottan férfiak részére
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A férfiak jobban idegenkednek a házi kencéktől, mint mi, hölgyek. Néha viszont kezünkbe vehetjük az irányítást és készíthetünk számukra természetesebb összetevőkből álló fürdőszobai szereket. Kezdjünk, mondjuk egy végtelenül egyszerű hajzselével!

Hajzselé - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajzselé

A köveztekező hajzselé recepet akkor is jól jöhet, ha elfogyott a hajformázó. A hajzselé háromféle tartási erősséggel készíthető el:

  • Könnyű: Fél teáskanál zselatin és egy csésze víz.
  • Normál: Háromnegyed teáskanál zselatin és egy csésze víz.
  • Erős: Egy teáskanál zselatin és egy csésze víz.

A férfias illat eléréséhez használhatsz illatosító adalékot, ilyen például a kamilla, a szantálfa, a citrom és a feketebors is! Elkészítése sem vesz hosszú időt igénybe:

  1. A kívánt mennyiségű zselatint oldd fel a meleg vízben úgy, hogy megfelelő állagú gélt kapj. (Ha szükségesnek érzed, adj hozzá a választott illóolajból pár cseppet.)
  2. Hagyd kihűlni, majd minimum 3 órán keresztül hűtsd tovább hűtőszekrényben.
  3. A kapott zselé nedves és száraz hajon is használható a már megszokott módon. Az arányok megtartásával többnapi adagot is készíthettek, ugyanis ezt a hajzselét, ami mesterséges adalékanyagoktól mentes és ráadásul fillérekből előállítható, 1-2 hétig lehet felhasználni az elkészítésétől számítva. Éppen ezért javasolt, hogy a dobozkára, amiben tartjátok, kerüljön fel az a dátum, amikor készült!

Forrás: thebalance.com/how-to-make-your-own-hair-gel-at-home-1387811

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...