2018.01.15. 15:08:21 10809 313

Házi arcápolás DIY a konyhádból
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az év végi hajtást, evészeteket és bulikat kipihenvén bizony bőrünk ápolására is több időt kell szakítanunk, így a farsangi báli szezonban és természetesen a mindennapokban is kisimult arccal jelenhetünk meg. Ajánlatos sok-sok vizet inni, elegendőt aludni, és hasznos tápanyagokkal támogatni az arcbőr regenerálódását, íme: Ápoló arcradír/pakolás.

Zabpehely mézzel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zabpehely mézzel

Hozzávalók:

  • 2 evőkanál finomra őrölt zabpehely vagy zabliszt,
  • kevés kéz meleg víz,
  • 1 evőkanál natúr joghurt
  • 1 evőkanál méz

A zab nagy-nagy előnye, hogy nemcsak tisztítja, hanem meg is nyugtatja a bőrt. Ha nem tudsz zablisztet beszerezni, őrölj össze zabpelyhet, ezt keverd el kevés langyos vízzel. Ezután add hozzá a joghurtot és a kanál mézet is, ezeket mind jól keverd el. Ha túl sűrűnek találod, joghurttal lazíthatsz a „krémen”. 1-1 kanálnyi további adalék is adható hozzá: a száraz bőrre mandulaolaj, az érzékeny bőrre pedig aloe vera van jó hatással. Az arcra körkörös mozdulatokkal kenve vigyük fel a radírozáshoz, pakolásként pedig 10 perc alatt fejti ki hatását. Bő, langyos vízzel lemosható.

Forrás: liveabout.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...