2018.04.14. 16:20:28 11663 311

Hat év börtönt kapott az édesanyját ellátatlanul hagyó férfi
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hat év börtönbüntetésre ítélt a Kaposvári Törvényszék nem jogerősen egy férfit, aki egy Somogy megyei községben ellátatlanul hagyta édesanyját és ezzel az idős nő halálát okozta - tájékoztatta a bíróság az MTI-t pénteken.

Bilincs | Fotó: 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bilincs | Fotó: 123rf.com

Azt írták: a 66 éves férfi 2016-tól hanyagolta el az önmaga ellátására képtelen, 88 éves édesanyja gondozását. Nem hívott orvost, amikor a nő elesett és több csontját eltörte, az ágyhoz kötött sértettet nem mosdatta, ruházatát, ágyneműjét nem cserélte, emiatt heteken át saját székletében, vizeletében feküdt.

A nő élete utolsó napjaiban már ételt sem vett magához, amikor pedig fia mentőt hívott hozzá és kórházba került, életét a szakszerű orvosi ellátás ellenére sem lehetett megmenteni.

A bíróság emberölésben találta bűnösnek a férfit, akit a szabadságvesztés mellett mellékbüntetésként hat évre eltiltott a közügyek gyakorlásától.

A per a vádlott és védőjének fellebbezése okán a Pécsi Ítélőtáblán folytatódik.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...