2018.08.16. 18:37:09 9001 256

Hamarosan kezdődik a suli! – Spóroljunk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan még csak a bölcsis éveket tapossa a nagyfiam, de ismerősök, barátok tapasztalataiból látom, hogy bizony nem egyszerű megoldani a szeptemberben ránk hulló költségek megoldását. Persze, persze, azért némi furfanggal kibekkelhető ez az időszak is!

Iskola - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Iskola

Ugyan pénzköltés nélkül nem ússzuk meg az előttünk álló hetet, hónapot, de spórolni itt is lehet, úgyhogy érdemes megfogadni a következő tanácsokat.

  • Éljenek az akciók! Néhány új ruha, esetleg cipő, kabát kell a gyermeknek? Érdemes már a nyár közepén, de legalábbis még a forró évszak valamelyik napján körbejárni az üzleteket, hátha egy finom szezonközi leárazásba botlunk.

  • Biztos, hogy mindenből a legújabb modell kell? A kifutó termékek is csinik, ráadásul jóval olcsóbbak is.

  • Nem csak a márkás a jó! Iskolai kiegészítőkből vásárolhatsz no-name darabokat is, amelyek nem biztos, hogy rosszabbak, mit márkásabb és drágább társaik. Sőt!

  • Nézz körbe otthon is! Meglehet, lapul a szekrény mélyén még egy csomagra való színes ceruza, tempera, zsírkréta.

  • Ahogy a nagybevásárláshoz is, ide is vigyél magaddal listát. Így nehezebben csábulsz el, és meglátsz egy csinos rucit.

  • Fontos, hogy tudd, mennyi az annyit. Mindenképpen döntsd el, mennyi pénzt tudsz/akarsz költeni az új tanév indulásához. Ragaszkodj is ehhez a tervhez!

  • Hiába van meg a kedvenc papírboltot, vannak dolgok amiket érdemesebb szupermarketben megvásárolni, hiszen bizonyos termékek olcsóbbak .

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...