2017.12.09. 16:49:05 7975 271

Haha: Ronda karácsonyi pulcsiban futottak a Margitszigeten!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vicces programban vehettek ma részt Budapesten a futás és a humor szerelmesei: ronda karácsonyi pulóverben futották körbe a Margitszigetet! Persze ízlés kérdése, de azért ezek kötött pulóverek tényleg elég csúnyák, kivéve, ami a kutyán van, az cuki! :)

Résztvevők a Karácsonyi ronda pulcsis futás elnevezésű rendezvényen Budapesten, a Margit-szigeten 2017. december 9-én. MTI Fotó: Mónus Márton - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Résztvevők a Karácsonyi ronda pulcsis futás elnevezésű rendezvényen Budapesten, a Margit-szigeten 2017. december 9-én. MTI Fotó: Mónus Márton
Kutya a Karácsonyi ronda pulcsis futás elnevezésű rendezvényen Budapesten, a Margit-szigeten 2017. december 9-én. MTI Fotó: Mónus MártonKutya a Karácsonyi ronda pulcsis futás elnevezésű rendezvényen Budapesten, a Margit-szigeten 2017. december 9-én. MTI Fotó: Mónus Márton

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...