2019.01.20. 17:01:31 14075 315

Ha újra ajándékozni kell! – Kreatív ötletek, hogyan ajándékozz pénzt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan a karácsonyi ünnepek után azt hihetnénk, fellélegezhetünk, egy ideig már nem kell több ajándékot beszereznünk, azért ez nem így van. Szép számmal akadnak olyanok is, akiknek a tél további hetei, hónapjai is bőven tartogatnak ünnepelnivalót, egy-egy névnap vagy szülinap formájában.

Pénz ajándékba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pénz ajándékba

Van, hogy ilyenkor már nincs is kedvünk keresgetni, de előfordul, hogy maga az ünnepelt szól, hogy ő már nem is igen szeretne semmit a szülinapjára/névnapjára. Persze, valamit ilyenkor is illene kitalálnunk. Marad a jó öreg „kápé”!

De megeshet, hogy valaki téli esküvőt szervez a családunkban, ismerőseink között, amire mi is hivatalosak vagyunk. És mi is lehetne a legnagyobb segítség az ifjú házasoknak, mint néhány ropogós bankjegy!

Ha a pénz mellett döntünk!

Szerencsére pénzt is ajándékozhatunk kreatívan! Íme, néhány ötlet!

  • Tedd kincses ládikába! Mehet a ládába többféle címlet papírpénzből, vagy akár „csörgősből” is! Kerülhet bele akár külföldi valuta is, azt Te döntöd el, milyen összegben!

  • Ha megviccelnéd az ünnepeltet, a papírpénzt felejtsd el, és egy pénzeszsákba rejts az aprót! Persze, lehet, némi bosszúságot is okozol az ajándékozottnak, hiszen nem lesz egyszerű a sok 5-10-20-50-100-200 forintos érmét összeszámolni, de valószínűleg megéri majd ez a kis kellemetlenség!

  • Rejtsd csokorba! Ha van kreatív virágkötő ismerősöd, biztos készít egy ötletes csokrot, amibe belefűzi a ropogós bankókat!:-)

  • Lehet belőle kép is! Ha igazán kreatív vagy, kreálhatsz belőle képet is, például vitorláshajókkal, ahol a vitorlákat pénzből hajtogatod.

  • Van otthon ékszeres dobozod? Akkor rejtsd abba az ajándékozni kívánt pénzt!

De ha nincs ötleted, itt van egy kis segítség!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...