2016.08.14. 17:32:10 4974 171

Ha túl sok a polír – Ezt (ne) tedd a szép körmökért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szeretjük a szép és ápolt körmöket, akár másokon is, de főleg magunkon. Ezért rendszeresen vágjuk, kenjük mindenfélével, ha megtehetjük, eljárunk manikűröshöz. Ha nem, mi „csiszoljuk” szép fényesre. De biztos, hogy a köröm természetes barázdáit olyan sűrűn le kell csiszolni?

Körömpolírozás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Körömpolírozás

Persze, akkor a legszebb egy köröm, ha szép fényesen ragyog, és ha épp nem díszíti semmilyen szín, akkor természetességével hódít. Ám van hátránya is az állandó csiszolgatásnak.

Baj lehet, ha túlzásba esel

Minél többet polírozzuk a köröm felületét, az annál vékonyabb lesz. Ha túlságosan elvékonyodik, a körömágy még érzékenyebb lehet.

Lassú megújulás

Hogy a köröm felülete teljesen visszanőjön, ahhoz sok időnek kell eltelnie, hiszen csupán 3 millimétert vastagszik egy hónap alatt.

Mi az ideális?

Persze, ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem szabad a körmünk felületéhez érni. Ám jobb, ha minimum négy, de inkább hat hetente ismételjük, vagy ismételtetjük meg a folyamatot.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...