2017.05.09. 11:53:55 8515 229

Ha rossz tesók a gyerekeid - A pólós "büntetés"
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sok szülő érzi néha tehetetlennek magát a gyermekével szemben, főként, amikor a testvérek vitáznak. Nehéz eldönteni, hogy kinek van igaza, kinek a pártját fogjuk, védjük-e valamelyik gyerekünket, vagy egyszerűen tegyük fel a kezünket, és vonjuk ki magunkat a testvérharcból...?

"Szeretlek" Póló | Forrás: facebook.com/mz.yummyxoxo/videos_by

Azért is nehéz végig nézni, ahogy a gyerekek marakodnak, mivel azt szeretnénk, hogy jó testvérek legyenek, és mindig ott legyenek egymásnak. Minél többen állnak mellettünk, annál jobb, egy testvérnél jobb segítőt pedig keresve sem találhatnánk. Mi felnőtt fejjel már tudjuk ezt, de a gyerekeknek elég nehéz megmagyarázni. Egy anyuka hihetetlen okos dolgot talált ki. Valahányszor összekapnak a gyerekek, mindegy, hogy kinek a hibájából, fel kell venniük egy túl méretes pólót, amibe mindketten beleférnek egyszerre. Így emlékeztetve őket arra, hogy a testvérüket szeretni és segíteni kell, bárhogy is alakuljon az élet. A pólót “I love you” shirt-nek, azaz “Szeretlek” pólónak hívja. A lényeg, hogy a testvéreddel bármin is veszekedjetek, az egész nem ér annyit, hogy összevesszetek miatta. Egyszerűen csak engedjétek el a dolgot! Sokan ölelésre biztatják ilyenkor a testvéreket, a póló egy tovább fejlesztett változat.

Az biztos, hogy a kiabálásnál sokkal többet ér, és hatásosan emlékezteti a gyerekeket a családi kötelékre. Alexis Tillman pár hete osztotta meg a közösségi médiában, ahogy a gyerekek lassúznak a pólóban. A videó azóta saját életre kelt, és bejárta a világhálót, és mindenki rajong a módszerért. Hiába, a testvérek közötti szoros kötelék nem magától alakul ki, a szülők segíthetnek ennek a felépítésében, de el is ronthatják a tesók viszonyát.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...