2021.06.27. 15:07:59 7347 205

Ha ezeket a divatbakikat elköveted, akkor már biztos, hogy nyár van
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Minden évszaknak megvan a maga szépsége. És minden évszaknak megvan a maga divatja. Sőt, minden évszaknak megvan a maga divatbakija. Ez alól a nyár sem kivétel. Lehet, hogy Te is elkövetted már őket? Nézzük a listát!

Csinos nyári ruha - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csinos nyári ruha

Maradj a méretednél!

Mondjuk, ez a tanács minden évszakban a javunkra válhat, ám nyáron talán még szembetűnőbb, ha valaki nem a méretének megfelelő ruhát, esetleg fürdőruhát visel. A „majd belefogyok”, „nem is olyan kicsi/szűk” kijelentéseket inkább hanyagold.

Végre színek!

De azért ne essünk túlzásba nyáron sem! 3 színnél többet ne nagyon kombináljunk, hacsak nem szeretnénk papagáj-hatást kelteni!

Fontos a szín, a szabás…

… és az anyag! Érdemes olyan mellett letenni a voksod, ami jól szellőzik, nem tapad rád. Vagyis viszlát, műszálas!

Nem mindegy, mi van alul!

Egyik évszakban sem hanyagolható el, hogy megfelelő méretű, anyagú, színű fehérneműt hordjunk. Ám nyáron talán még lényegesebb. Egyrészt az időjárási körülmények miatt. Másrészt, kevesebb ruhát viselünk, és nagyon nem mindegy ilyenkor sem, mi kandikál ki alóla.

Csak visszafogottan!

Nehéz ellenállni a szépséges kiegészítőknek, de nyáron tényleg megárt a jóból a sok. A napszemüveg alapból csinos és állandó kiegészítője a nyári szettjeidnek, úgyhogy ne komplikáld túl a dolgot!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...