2017.02.25. 16:52:57 14386 352

Ha a pénznyeremény nem volna elég - Játssz a PROATIVdirekttel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Alig egy hónap van hátra a következős sorsolásig itt a PROAKTIVdirekt nyereményjáték és életmód magazin oldalán, így érdemes minél többször ellátogatnod hozzánk! Naponta friss cikkekkel, érdekes témákkal és természetesen értékes nyereményekkel várunk Téged és barátaidat, családtagjaidat is.

Nyertes! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyertes!

A legutóbbi sorsolásunk óta már majdnem 3 hónap eltelt, így hamarosan újra bízhatsz a szerencsédben, hiszen ez azt jelenti, hogy közeledik a negyedéves sorsolásunk és Te ismét nyerhetsz a PROAKTIVdirekten! Persze egyáltalán nem mindegy, hogy mennyit. Ez kizárólag csak rajtad múlik, mi megadjuk a lehetőséget arra, hogy Te minél feljebb tornászd a megnyerhető összeget. Hiszen minden játékosunk azt az összeget viheti el, amit a nyereményszámlájára összegyűjt. Hogyan növelheted a pénz összegét? Mi sem egyszerűbb! Légy aktív tagja a PROAKTIV közösségnek, és azt fogod észre venni, hogy a számládon látható virtuális forintokból egyre több és több lesz. Íme, néhány konkrét példa, mellyel a következő sorsolásig a legtöbbet kihozhatod a játékból!

Cikkeinkkel most akár 1.000.000 Forintos nyereménynövelést is bezsebelhetsz!

Március 23-án részt vehetsz egy bónusz sorsoláson, amennyiben megosztod ismerőseiddel, barátaiddal, családtagjaiddal magazinunk cikkeit: 1.000.000 Ft nyereménynövelést sorsolunk ki azok között, akik kiaknázzák ezt a lehetőséget! Ezenkívül minden cikk elolvasása után 500 Ft-tal növeljük a számládon látható összeget, így naponta maximum 2000 Ft-ot biztosan hozzáadhatsz a nyereményalapodhoz.

Hogyan vehetsz részt a bónusz sorsoláson? Használd a cikkek alatt látható megosztási lehetőségeket, a legegyszerűbb és a legjobb, ha a Facebook ikonra kattintasz. Hogy a sorsoláson részt vehess, lépj be a profilodba, és így oszd meg a cikket. Ehhez regisztrálnod kell, ha még nem tetted meg, itt bepótolhatod. Ha már klubtag vagy, akkor ügyelj arra, hogy mindenképpen be legyél jelentkezve! (Ezt a jobb felső sarokban látható Bejelentkezés gombbal megteheted)

Ne felejts el minket és megosztásainkat lájkolni a Facebookon sem:

facebook.com/Proaktivdirekt.hu/!

Még egy bónusz sorsolás - még egyszer extra 1.000.000 Ft növelés!

1.000.000 Ft nyereménynövelést nemcsak cikkeink megosztásával nyerhetsz , hanem akkor is, ha részt veszel partnerakcióinkban.

1. 300.000 Ft értékű MediaMarkt vagy Tesco utalványt nyerhetsz idekattintva!>>

2. Itt 100.000 Ft értékű Tesco vásárlási utalvány lehet a Tiéd!>>

3. Itt is lehetőséged van 100.000 Ft értékű DM, Tesco vagy Media Markt utalvány bezsebelésére>>

4. Átmeneti pénzügyi gondjaidra segítséget nyújthat a Megújuló hitel, 3 hónapig 0%-os kamattal!>>

5. Seat Leont nyerhetsz egy gyors játékkal>>

Tippek az élvezetes és eredményes játékhoz!

1.Napi 1000 Ft-ot gyűjthetsz csak azzal, ha mindennap ellátogatsz hozzánk (Lépj be a profilodba naponta, hogy jóváírhassuk.) 2.Magazincikkeink elolvasásával napi maximum 2000 Ft-tal növelheted a megnyerhető összeget. Kérj érdeklődési köreidnek megfelelő e-mail értesítést a legújabb cikkekről>> 3.Oszd is meg a cikkeket, ezzel akár 1.000.000 Ft-os nyereménynövelést is bezsebelhetsz a következő sorsoláson. 4.Regisztrálj partnereinknél is - ezzel 1.000.000 Ft nyereménynövelést nyerhetsz. 5.Hívd meg barátaidat, ismerőseidet is! 10.000 Ft-ot jóváírunk Neked minden regisztrált ismerősöd után, ráadásul, ha ők nyernek, akkor Te is!) 6.Válaszolj kérdéseinkre, és 3.000 Ft-tal növeljük a megnyerhető összeget - kérdésenként. 7.Ha a soron következő sorsoláson nem nyernél, akkor se csüggedj, hiszen az összegyűjtött összeg ott marad virtuális számládon, és legközelebb megnyerheted - sőt, tovább növelheted!

Csatlakozz most>>

A következő sorsolás időpontja: 2017 március 23.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...