2020.02.16. 10:56:14 10454 353

Gyűjtsük össze! –Mire jó a szódabikarbóna?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A szódabikarbóna igazi csodaszer! Segítségedre lehet a konyhában, ha kifogytál a sütőporból, és a háztartásban is nagy hasznát veheted, mert nem egyszer szolgál remek tisztítószerként. Mindezek mellett a szépséged ápolásában is segítségedül hívhatod!

Szódabikarbóna - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szódabikarbóna

Nem is egy, rögtön 5 lehetőséget mutatunk a miss.at jóvoltából, hogy még szebbé tedd magad a szódabikarbóna segítségével.

  • Szájvíz helyett! Keverj össze 2 dl vizet egy teáskanál szódabikarbónával, és öblögess vele párszor. Segít semlegesíteni a kellemetlen szájszagot és véd a fogszuvasodás ellen!

  • A sima bőrért! A nagyobb szemcséjű szódabikarbónából szuper arcradír készíthető, hogy bőröd mindig egyenletes lehessen!

  • Ha izzadós vagy! Dezodor helyett vigyél fel egy kevés szódabikarbónát a hónaljadra és volt izzadás, nincs izzadás!

  • A selymes tincsekért! Készíts sampont szódabikarbónából! Ehhez keverj össze 2 dl vizet 3 teáskanál szódabikarbónával, vidd fel a tincseidre, masszírozd be alaposan, majd öblítsd ki!

  • Fogkrém helyett is! Tegyél a fogkefédre egy kevés szódabikarbónát és dörgöld át vele a fogaid. Túl gyakran ne használd és ne dörzsöld erősen, mert az a fogínyednek nem tesz jót! Helyesen használva viszont fogaid fehérebben lesznek!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mi a méreted? – Számold ki hozzád illő hajhosszt!

Mielőtt fodrászhoz megyünk, eltervezzük, hogy most bizony ennyit meg annyit vágatunk majd a hajunkból, és itt nyíratjuk fel, meg ott, mert majd úgyis megnő, ha nem tetszik, és így tovább. No persze, mire odakerülünk a székbe, marad a „legyen csak 5 centi a végéből” stílus!:)

Feszült vagy? – 2+1 instant tipp a gyors nyugalomért

Van az úgy, hogy minden összejön, és a stressz-szinted az egekben. Azt veszed észre, hogy egész nap be vagy feszülve, és lassan már nem tudsz koncentrálni, mert annyi a megoldandó feladat, hogy úgy érzed, egyszerűen belefulladsz. Van az a pont, mikor Neked kell eldöntened: elsüllyedsz a stressztengerben, vagy megállsz egy pillanatra és megpróbálsz megnyugodni.

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.