2021.09.13. 14:22:39 8614 282

Gyorsítsd a növekedést! – 3 szuper tipp a gyorsabb hajnövekedés érdekében
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha éppen nem tervezel hosszú hajkoronát, a hajad nagyjából 3 nap alatt képes 5 centimétert nőni. Ám ha növeszteni szeretnéd, nagyon valószínű, hogy fél év alatt sem nő 1 centimétert sem, legalábbis így érezzük. Néhány szuper tippel felgyorsítható a folyamat!

Egészséges haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Egészséges haj

Apróság, melyek hatékonysága centiméterekben mérhető!

  • Nem mindegy, mit eszel! Ha kicsit jobban odafigyelsz az étkezésedre, segíthet hajad növekedésén is! A lazac nem csak finom, de táplálja is a hajat, akár a dió és az egyéb csonthéjasok. Válts görög joghurtra, köretként pedig részesítsd előnyben a quinoát, mert már ezzel is sokat tehetsz hajad szépségéért, növekedéséért.

  • Egy jó masszázs? Kezdd a fejed tetején, vagyis a hajadnál! Naponta 10 perc is elég, hogy ingereld a hajhagymákat, ezzel is növekedésre serkentve őket.

  • A mindent is tudó kókuszolaj! Hajmosás előtt masszírozd át a fejbőröd egy kevés kókuszolajjal, mely szintén jó hatással lehet hajhagymáid „működésére”.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...