2019.09.30. 13:12:27 8565 259

Gyors tanács vitaminpótlásra: tél előtt különösen fontos!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A téli időszak előtt különösen fontos, hogy elég vitamin jusson a szervezetbe - közölte Kerekes Dániel személyi edző szombaton az M1 aktuális csatornán.

Gyümölcsök, zöldségek, vitaminok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyümölcsök, zöldségek, vitaminok

Azt mondta, a multivitamin-készítmények nem ajánlottak, helyette inkább vegyes táplálkozással érdemes kezelni a vitaminhiányt.

A gyakori izomgörcs magnéziumhiányt, a százaz bőr E- és A-vitaminhiányt, a sós ételek iránti sóvárság pedig B-vitaminhiányt jelezhet - tudatta.

Hozzátette, hogy érdemes mindig a szezonális zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztani.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...