2023.05.22. 17:50:03 7227 259

Gyors sminktippek, ha rohannod kell
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Természetesen nem azt állítjuk, hogy nincs szükséged kozmetikusra és profi sminkfelszerelésre. Azonban van olyan, hogy sem időd, sem energiád nincs arra, hogy sokat bajlódj a külsőddel, és az is előfordulhat, hogy a sminkeszközeid épp nincsenek kéznél. Néhány aprósággal, okos trükkel ugyanazt a hatást elérheted, mintha most fordulnál ki a szépségszalonból.

Finom smink - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Finom smink

A sima, hétköznapi szemceruzával is olyan szuper hatást érhetsz el, mint a gél állagú szemceruzával, ha egy kicsit megolvasztod a hegyét egy öngyújtóval. Tökéletesen egyenes és vékony vonalat húzhatsz vele, és jól fog jönni, mikor épp nincs nálad a szemhéjtus.

Ha ragyogóan barna bőrre vágysz, de nincs időd eljutni a szoláriumba, akkor kapj elő egy kevés aranyszínű szemhéjfestéket. Egy kis bronzosító, némi babaolaj, ezeket jól keverd össze és már fújhatod is magadra a villámgyors barnítót.

A szempillaspirálod hatását megnövelheted, ha a felvitt rétegek közé egy kevés púdert teszel. Egyszer fesd ki a szempilládat, egy apró kefe, vagy fültisztítóval vigyél rá egy réteg púdert, és jöhet a következő festés a szempillafestékkel. Sokkal tartósabb és hatásosabb lesz ezzel a módszerrel.

Ha van otthon szempilla-göndörítőd, akkor sok időt spórolhatsz meg vele. A göndörítő felső részét húzd át egy vonalban szemceruzával. A szempilláid tövénél a ceruza nyoma ottmarad, amikor göndöríted.

Ha szeretnéd, hogy sűrűbbnek látszódjon a szemöldököd, akkor a szemöldök zselével végig töltött szőrszálakat nyomd a bőrödhöz, mielőtt az megszárad. A festékes szőrszálak kevés nyomot hagynak a bőrön, ezzel sűrűbbnek mutatva a szemöldöködet.

A szemcsepp szinte csodákra képes, ha el kell tüntetni egy pattanást, vagy valamilyen bőrpírt. Ez az SOS módszer jól jön vészhelyzet esetén, ha gyulladásban van a bőröd. Csökkenti a gyulladást és összehúzza az ereket, ahogyan a szemben is.

Az ajkaidat egy kis vékony ecset és kontúrozó segítségével nagyobbá és vastagabbá teheted. Ezt a trükköt sztároknál is szokták alkalmazni. Az alsó ajkad alatt árnyékold be kicsit, a felső ajkad felett viszont highlighterrel hangsúlyozd a területet.

A sminked szebb lesz, ha áttetsző púdert viszel fel az alapozó alá. Ettől a szokatlan trükktől a smink jóval tartósabb lesz és nem kelt maszkszerű hatást. Egész nap ragyoghatsz benne.

Egy nedves törlőkendő segítségével megalkothatod a tökéletes macskaszemet. Miután kifestetted a szemedet még azelőtt, hogy alapozót használnál a törlőkendővel igazítsd meg, hogy úgy mutasson, ahogyan szeretnéd.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...