2017.11.18. 10:47:25 11599 353

Gyors segítség, ha piszkos a gallér
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nyilván Neked is megbújnak a szekrényedben olyan ritkán használt ruhadarabok, amelyeket inkább valami nagy alkalomra tartogatsz, a hétköznapokon csak ritkán használod. Ennek okai egyrészt a ruha különlegessége, illetve annak különleges mosási igényei lehetnek.

ingek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com ingek

Valószínűleg, ezeket nem tudod egyszerűen bedobni otthon a mosógépbe, a tisztítóba kell elvinned, ha újra makulátlanná szeretnéd varázsolni. Lehet ez egy csinos szoknya, egy feltűnő blézer, zakó, vagy egy elegánsabb, kényesebb anyagú ing. De mi van, ha a legnagyobb odafigyelés mellett is marad némi folt mondjuk az ing gallérján? Sajnos, az itt keletkező izzadságfolt megkeserítheti jó néhány percünket, óránkat. Nem vihetjük a tisztítóba, mert hamarosan kell! A mosógépbe sem dobhatjuk, hiszen ahhoz túl kényes ruhadarabról beszélünk. Tehetünk egyáltalán valamit?

Van megoldás, és még gyors is!

Több lehetőség is van a foltok eltávolítására!

Nem csak a hajadra jó!

Tegyél a foltra egy kis sampont, hagyd hatni egy kicsit, majd egy szivaccsal „dolgozd meg” a sampont.

Ha a sütibe nem kell…

Szórj egy kevés sütőport a foltra, hagyd hatni pár percig, majd alaposan keféld ki!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...