2018.11.20. 18:27:41 8522 273

Győrben és Szegeden is óriáskerékre ülhetsz adventkor
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Budapest után Győrben és Szegeden is óriáskerék emeli az adventi vásárok fényét, már csak ezért is érdemes ellátogatni a megye székhelyekre.

Győri óriáskerék | Forrás: facebook.com/ahungarium - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Győri óriáskerék | Forrás: facebook.com/ahungarium

A szokásos adventi látványosságok - fényjáték, vásár, karácsonyi koncertek, műsorok - mellett óriáskerék is várja a Szegedre és Győrbe látogatókat.

A szegedi óriáskerék a Széchenyi téren épül, és 10 emeletnyi magasságból láthatjuk a várost, este pedig az adventi fényeket. A Dóm téren karácsonyi kézműves vásáron nézelődhetünk, valamint jégpálya és szalmalabirintus is szórakoztatja az idelátogatókat. A gyerekek Bogyó és babóca kiállítást is láthatnak, s a programok között szerepel szombat esténként a fényfestés, valamint láncfűrészes jégszobrászok is láthatóak lesznek.

Győrben már két hete átadták a nagyközönségnek a 180 férőhelyes, 50 méter magas kereket. A Dunakapu téren jégpálya és finomságokat árusító ételes standok is nyílnak. A győri Széchenyi téren pedig a szokásos fényjáték, adventi kézműves vásár várja az idelátogatókat, mindemellett a Baross utcában forralt boros faházak gondoskodnak a jó hangulatról és a karácsonyi illatokról. :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...