2023.04.29. 10:54:43 5733 204

Gyönyörű ajkak – Öregítés nélkül
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy jól megválasztott rúzs mindent visz. Egy rossz árnyalat, apró sminkbaki az ajkunkon pedig mindent IS romba dönthet. Finoman kell bánni vele, hiszen arcunk egyik fő éke lehet az ajakrúzsunk. Ám könnyen mellé is nyúlhatunk, ha nem jól választunk, vagy éppen a felvitelnél követünk el bakikat!

Rúzs - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rúzs

Ha sikerül megtalálni a számunkra megfelelő árnyalatot, az még csak fél siker. Mindez fordítva is igaz: lehet jó a felvitel technikája, ha színben nem hozzánk passzoló rúzst választunk. Lássuk, melyek azok a lépések egy rúzs ajkunkra pingálása közben, melyekkel sokat ronthatunk az összhangon, netán még öregíthetünk is magunkon.

  • Mégsem a Te színed! Nagyon is lényeges, hogy válassz a bőröd tónusához igazodó árnyalatot, már ami a rúzst illeti! Ha nem így teszed, bőröd akár sápadtnak, szürkének is hathat a rosszul megválasztott szín mellett!

  • Fontos a hidratáltság! Ügyelj rá, hogy ajkaid is megkapják a kellő ápolást, ne legyenek kiszáradva, kicserepesedve. Alkalmanként finom radírozással, esetleg a fogkeféd segítségével tüntesd is el az elhalt hámsejteket! És ami a legfontosabb: a szád kiszáradt bőrére semmiképpen se vigyél fel ajakrúzst, mert nem azt a hatást fogod elérni, mint amit szeretnél.

  • Ne menj vissza a múltba! Nosztalgiázni jó, bár a divat nem mindig engedi meg ezt Neked! Ami 10, 20, 30 évvel ezelőtt divat volt, az napjainkban akár nevetséges is lehet. Sokat öregíthet a kinézeteden egy, a rúzs árnyalatától teljesen eltérő ajakkontúr ceruza! A „minél sötétebb, annál jobb” már nem játszik. Válassz a rúzshoz passzoló árnyalatú kontúrt és nyerd ügyed lesz!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...