2019.04.08. 10:47:31 8484 224

Gyógyszerek helyett! – 2+1 természetes módszer, ha befolyásolnád a nehéz napjaid
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan ezt nem mindig érezzük így, pláne nem mondjuk a menstruációnk kellős közepén, de minden egyes hónapért hálásak lehetünk, amikor is rendben lezajlik egy ciklusunk. Persze, azt azért alkalmanként nem bánnánk, ha a nehéz napok néhány nappal kevesebb ideig tartanának…

Rövidebb menstruáció - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rövidebb menstruáció

Vagy legalább a fájdalom, a görcsök, fáradtság múlna el. Hogy könnyebb legyen azokon a napokon is, íme, néhány természetes módszer!

Ne függeszd fel a mozgást!

Bármennyire nehéz elindulni otthonról ilyenkor, bármennyire nehéz megmoccanni, ne függeszd fel a mozgást a nehéz napokon sem! A sport segíthet a fájdalmak enyhítésében, valamint a vér kiürülését is megkönnyítheti!

Egy kis melegség!

A melegvizes palack már régóta a barátunk azokon a bizonyos napokon! Segíthet a vér gyorsabb kiürülésében, így akár a menstruáció gyorsabb lezajlásában is!

Figyelj a táplálkozásodra!

Érdemes málnalevél-, illetve kakukkfűteát iszogatnod ilyenkor. Enyhíti a görcsöket, rendszerezi a ciklust, a vérzés mennyiségét.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...