2019.02.01. 16:55:13 7940 306

Granolás joghurt „parfé” sok gyümölccsel - (nemcsak) a Vízöntők reggelije!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Reggelizős sorozatunk folytatódik: másodikként a Vízöntők kistányérja kerül terítékre! Bevallom, a receptek összeválogatásánál nagy önuralomra lesz majd szükségem, mivel nagyon édesszájú vagyok, de – nem kivételesen- most engedtem a csábításnak és édes granola receptet hoztam nektek. Nem is tudom elképzelni, milyen lehet a granola sósan. :)

Joghurtos pohárkrém - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Joghurtos pohárkrém

Vízöntők számára tökéletes fogás a rétegezett, krémes parfé jellegű étek. De mi többiek is elpártolhatunk a megszokott kis reggelinktől, hogy elkalandozhassunk az ízek birodalmának újabb (naná, hogy édes) szegleteibe. A legjobb, hogy csak egymásra kell rétegeznünk a hozzávalókat, még csak sütnünk sem kell!

Piros gyümölcsös joghurt parfé granolával

Hozzávalók 4 éhes személyre:

  • 2 pohár joghurt
  • 1 csésze granola (vaníliás, kókuszos stb. is lehet)
  • 1 csésze friss áfonya
  • 1 csésze friss málna
  • Méz vagy juharszirup ízlés szerint

Végy négy helyes kis üvegcsét, amiből kanalazni lehet, és rétegezd egymásra a hozzávalókat: joghurt, granola, bogyósgyümölcs, majd ismételd meg ezt még egyszer.

A parfé tetejére vagy a rétegek közé is csorgathatsz egy kevés mézet vagy juharszirupot édesítőként.

Természetesen más (idény)gyümölcsöket is használhatsz a recepthez, de a fagyasztott variációkat jobb kerülni.

Abban az esetben, ha nagyon karakteres az újonnan választott gyümölcsöd íze, figyelj az ahhoz passzoló ízesítésű granola kiválasztására is.

Kanalazásra fel!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink