2020.11.04. 15:14:13 10321 244

Gondold újra: Függönyözz, de ne az ablakot!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Eljött az újragondolás ideje! A sokáig figyelmen kívül hagyott és néha kissé ellentmondásos díszítő elemeinket vezessük vissza a rivaldafénybe! Vajon készen állunk-e nagyanyáink idejét visszacsillantani a polcok lefüggönyözésével?

Szövetek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szövetek

A mosogatószekrény talapzata mellett általában egy szemetes áll. Szekrényajtó mögé rejtettük. De miért is ne lehetne ezt visszacserélni takarásra szolgáló gyönyörű szövetekkel? A friss, tarkabarka pamutszövet, egy elegánsabb egyszínű anyag, de még a tiszta fehér pamut is képes bájt és lágyságot nyújtani, még a konyhának is!

Ötletelj velünk - Még hova kerülhet függöny?

Ne félj, hogy furcsa lesz az összhatás, a dekoranyagok ugyanis inkább otthonosabbá fogják tenni a helyiségeket:

  • Vidéki stílusú, nehéz fa elemekhez könnyedebb anyagból virágmintás, kockás vagy pasztellszínű anyagot válassz!
  • A megunt üvegberakásos szekrény- és egyéb ajtók is új életre kelthetők egy jól megválasztott függönnyel. Természetesen nem árt, ha illenek a meglévő lámpabúrák és kispárnák anyagjához.
  • A fürdőszoba kínosabb részleteit szintén elkendőzhetjük. Ide érdemesebb kevésbé nedvszívó, de kifinomultabb textíliát választani.
  • A terítő, mint függöny? A telefonasztalka és az üvegasztal is feldobható egy földig érő terítővel.
  • Ha kevés a zárható polc és elrejtenél valamit a vendégek szeme elől: dekoráld a takarandó polcos részt elhúzható függönnyel!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...