2023.06.19. 08:37:22 5908 230

Folytatódik a nyáriasan meleg idő a héten
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Folytatódik a nyáriasan meleg idő a héten, a legmelegebb órákban helyenként 36 Celsius-fok is előfordulhat. Sok lesz a napsütés, de olykor előfordulhatnak záporok, zivatarok is.

Nyárias hangulat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyárias hangulat

Hétfőn a sok napsütést csak kevés fátyol- és gomolyfelhő zavarhatja, csapadék nem valószínű. A légmozgás gyenge marad, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között valószínű.

Kedden is sok napsütés várható, gomoly- és fátyolfelhőkkel, bár helyenként előfordulhat zápor, zivatar. A légmozgás többnyire mérsékelt marad, csupán a zivatarok térségében támad fel a szél. Hajnalban 12-19 fok valószínű, délutánra 29 és 34 fok közé melegszik fel a levegő.

Szerdán a gomoly- és fátyolfelhők mellett napos időre van kilátás, bár helyenként ezen a napon is előfordulhat zápor, zivatar. A szél csak a zivatarok térségében erősödhet meg. A hajnali 14-21 fokról délutánra 29 és 35 fok közé emelkedhet a hőmérséklet.

Csütörtökön is sok napsütés várható, gomoly- és fátyolfelhőkkel. Szórványosan kialakulhat zápor, zivatar a szél átmeneti megerősödésével. Hajnalban 15-22, délután 28-36 fok valószínű, északkeleten mérhetik az alacsonyabb, nyugaton, délnyugaton a magasabb értékeket.

Pénteken a napsütés mellett erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés és fátyolfelhők is lesznek. Több helyen lehet számítani záporesőre, zivatarra, sőt akár heves zivatar is kialakulhat, a zivatarok környékén pedig előfordulhatnak erős vagy viharos széllökések. A hajnali 16-23 fokról 28 és 36 fok közé melegszik fel a levegő, délen, délkeleten lehet melegebb.

Szombaton felhőátvonulások várhatók, többórás napsütéssel. Szórványosan előfordulhat zápor, zivatar. Sokfelé megerősödik az északi szél, zivatarok térségében viharos lökések is lehetnek. A minimum-hőmérséklet 14-21, a maximum 25 és 31 fok között alakul.

Vasárnap is sok napsütésre lehet számítani, gomoly- és fátyolfelhőkkel, de néhol előfordulhat zápor, esetleg zivatar. Az északi, északkeleti szelet élénk, helyenként erős lökések kísérik. A minimum-hőmérséklet 11-19, a csúcsérték 25 és 31 fok között valószínű.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

5+1 gyógyító étel - Terítéken az egészség

A kiegyensúlyozott táplálkozás elengedhetetlen eleme az egészségmegőrzésnek. A WHO megerősíti azokat a nézeteket, amelyek szerint a megfelelő kombinációjú minőségi élelmiszerekkel, nagy eséllyel megvédhetjük magunkat a krónikus és fertőző betegségek egész sorától, a cukor- és szívbetegségektől, sőt: a rákos megbetegedéstől is. Az optimális étrend minimális mennyiségű cukrot, sót, valamint telített és transzzsírt tartalmaz. A napi rendszerességgel asztalra helyezett étkek gyógyító hatásúak is lehetnek. Hogyan?

Készíts illatos banánkenyeret teljes kiőrlésű lisztből

Amellett, hogy ez a kenyér tele van rostokkal és tápanyagokkal, az egész konyhádat átitatja majd az édes banán és fahéj aromája, ami csak tovább fokozza az örömöt a sütés folyamatában. És ha még egy kis extra kihívást keresel, akkor szórj bele néhány dió vagy mogyoró darabot a tésztába, hogy még izgalmasabb legyen az élmény!

Ezek a feng-shui praktikák neked is jól jöhetnek

Mindannyian örömünket leljük egy jó energiákkal teli légkörben. Az ilyen helyekre belépve kellemesen érezzük magunkat. Van néhány – az ősi kínai hagyományokból – ránk maradt feng-shui eljárás, amelyekkel nagyobb eséllyel tudunk pozitív környezetet kialakítani magunk körül. A szakemberek szerint ezekkel a praktikákkal kiküszöbölhetővé válhat a kimerültségérzés, jó irányba terelhető a gondolkodás- és viselkedésmód. A feng-shui egy eszköz, amellyel harmonikusabbá tehetjük az életterünket.